BUDUĆE TRAŽENO ZANIMANJE U ZDRAVSTVU – VODITELJ U ZDRAVSTVENOM TURIZMU

U posljednje vrijeme pokazala se velika potreba za kompetentnim osobama u rastućem segmentu spoja dviju industrija –  zdravstva i turizma. Učilište Ambitio prva je ustanova koja je organizirala službeni program za obrazovanje odraslih u zdravstvenom turizmu i stjecanje Uvjerenja za voditelja u zdravstvenom turizmu. Koliko su takve kompetencije tražene potvrđuju osobe iz struke: „ Ukoliko želimo da zdravstveni turizam profunkcionira u nekoj destinaciji, potrebno je uklopiti mnoge razne aktivnosti. Želimo li zadovoljne korisnike naših usluga, potrebno je spojiti medicinu i turizam, imati iskusne ljude u prodaji od koje kreće cijeli postupa dovođenja pacijenata, PR-u i marketingu, kvalitetne osobe koje vode klijente od početka do kraja i još malo dalje.“- ističe Alfred Franković klaster manager Klastera zdravstvenog turizma Kvarner i jedan od predavača na novom programu usavršavanja za voditelja zdravstvenog turizma koji uskoro započinje na Učilištu Ambitio.

Kome je program namijenjen?

Ekonomistima, osobama jezične struke, djelatnicima zdravstvenih ustanova i svima onima koji vjeruju da će budućnost zdravstvenog turizma u Hrvatskoj imati veliki prosperitet. Također poslodavcima koji vjeruju da mogu povećati svoje prihode, učvrstiti svoje poslovanje zdravstvenim turizmom, ali i podići nivo svojih usluga visoko kompetentnim osobama koje su prošle potrebne obuke da ostvare rezultate.

Osobe koje završe obuku postaju spremne za primjenu u zdravstvu na poslovima zdravstvenog turizma

Školujte se za jednu od najtraženijih pozicija u budućnosti našeg gospodarstva česta je preporuka poslodavaca iz zdravstvenih ustanova, koji s nestrpljenjem čekaju prve završene polaznike novog programa Učilišta. Ovakvi djelatnici se u ovom trenutku školuju sami i to isključivo kroz praksu – obrazovne ustanove za osobu koja se bavi zdravstvenim turizmom donedavno nije bilo. Novi program obrazovanja Učilišta Ambitio daje potrebne odgovore na buduće nove izazove koji su stavljeni pred osobe koje se žele baviti nekim oblikom zdravstvenog turizma ili već rade u ustanovama takvog tipa. Više o programu na https://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/nastavni-plan-i-program/.

Ponekad je potrebno više od iskustva

Timski rad i učenje kroz iskustvo ponekad nije dovoljno posebice jer se trendovi mijenjaju i treba im se prilagođavati. Za obavljanje ovakvog posla samostalno ili unutar organizacije koja se bavi pružanjem turističkih ili zdravstvenih sadržaja poput estetskih zahvata, dentalnih usluga ili medicinskih poput umjetne oplodnje, sposobnost voditelja je 50% talent, a 50% školovanje! Zanimanje za kojim će u budućnosti biti itekakva potražnja trebala bi biti imperativ svakog poslodavca koji želi takvom educiranom osobom svoje usluge podići na još viši nivo i plasirati ih u sam vrh među ostale pružatelje sličnih ili istih usluga.

U tijeku su prijave za upis druge generacije polaznika! Više informacija saznajte na: 01/4677 802 ili na https://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/upisi/.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp