Osposobljavanje za poslove gerontodomaćina/ice

Zašto upisati program osposobljavanja za poslove gerontodomaćina/ice u Učilištu Ambitio?

Što radi gerontodomaćin/ica?

Gerontodomaćin/ica pruža pomoć u kući samog korisnika. Pomoć koju gerontodomaćini/ice pružaju su najčešće obavljanje kućanskih poslova (nabava namirnica, pomoć u pripremanju obroka, pranje posuđa, pospremanje stana, pranje i glačanje rublja, nabava lijekova i drugih potrepština), održavanje osobne higijene korisnika (pomoć pri oblačenju i svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba), zatim zadovoljenje raznih drugih potreba poput pratnje liječniku, odvjetniku ili slično.

Program osposobljavanja izvodi se putem:

Program je odobren Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu. 

Privredna banka Zagreb kao poslovni partner Učilišta omogućava budućim polaznicima mogućnost ugovaranja kredita u svrhu plaćanja školarine i troškova obrazovanja. Poslovnice specijalizirane za ovu vrstu kredita su isključivo zagrebačke poslovnice Cvjetni Trg i Kod Cibone. Kako bi svi naši budući polaznici obrazovanja mogli ostvariti pravo na povoljnije uvjete kreditiranja, potrebno je u navedenim poslovnicama naglasiti kako će se školovati u Učilištu Ambitio.

Trajanje

160 sati, 2 mjeseca

Provedba nastave

Prilagođeno polaznicima uz rad (preko tjedna u poslijepodnevnim satima)

Cijena

530,00 EUR
5 % popusta prilikom uplate cjelokupnog iznosa školarine.

Način plaćanja

3 rate

Mogućnost kreditiranja

Uplatnica