Usavršavanje za poslove u području slušne akustike: mišljenja polaznika

Peta generacija programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike, 13. prosinca 2021.

„Cijeli program je na visokoj razini i preporučila bih ga svima koji žele raditi kao slušni akustičari. U ovom programu pripremate ljude na rad od početka do kraja. Sve kod mentora Krkleca je bilo izvrsno. Kvaliteta znanja koje ima je na visokoj razini. Jako sam zadovoljna što je dio Vašeg tima.“

N. A.

„Program ću svakako preporučiti kolegama i drugima. Odličan individualan pristup i vrlo pristupačni djelatnici. Sve je bilo zanimljivo i puno korisnog znanja. Nastavnik Marn je pun razumijevanja i prema polaznicima bez ikakvog prijašnjeg znanja te se jako trudi da ovi shvate gradivo koje se učilo. Strpljiv i odličan u objašnjavanju. Ponovno gosp. Krklec kroz zanimljiv i otvoren pristup objašnjava sve moguće nedoumice kroz prodajne vještine koje trebamo za klijente. Super odrađeni praktični dio oko tehnike slušnih pomagala.“

I. M.

„Kvaliteta usluge prenesenog znanja, profesionalnost osoblja i suradnika.“

E. S.

„Doktor Marn je divan i razuman čovjek. Spreman dati savjete. Priručnik je fenomenalno stručno obrađen. Ovaj tečaj bi svakom preporučila!“

Slađana Stanić

„Sve pohvale za doktora Marna, objasnio je izvan nastave neke stvari iz prakse. Sve je bilo odlično.“

Benjamin Vučaj

Četvrta generacija programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike, 12. siječnja 2021.

“Potpuno sam zadovoljna svim znanjem koje sam stekla. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu koja je vrlo zanimljiva i edukativna. Program preporučujem svakome tko ima želje i volje za novim znanjem iz ovog područja.”

Ivona Brleković

“Zadovoljna sam i sa punom većom sigurnošću ću moći početi raditi. Izdvojila bih stručnost nastavnika koji su na nivou i praktični dio također. Preporučujem program jer je edukacija stvarno kvalitetna.”

Alena Iliev

“Jako sam zadovoljan programom. Ne bih ništa posebno izdvajao, zadovoljan sam sa svime. Preporučio bih ga jer se steknu glavne osnove za početak rada u području slušne akustike.”

Eugen Voštinić

“Jako sam zadovoljna. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu i stručnost nastavnika jer svoje znanje prenose lagano i s objašnjenjima.”

Tea Džeba

“Zadovoljna sam. Izdvojila bih stručnost nastavnika i korisnost znanja.”

A.K.

“Vrlo sam zadovoljan. Brzo se upija znanje, a posebno bih izdvojio praktičnu nastavu.”

M.B.

“Zadovoljna sam sa svima, a posebno kvalitetom programa. Preporučujem ga.”

Katarina Maričić

Treća generacija programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike, 10. rujna 2020.

„Jako sam zadovoljan znanjem koje sam stekao kroz ovaj program. Po mom mišljenju jako su stručni nastavnici kod kojih se vidi veliko iskustvo. Svakako bih ga preporučio jer smatram da se ljudi trebaju više educirati po pitanju sluha.”

Vladimir Kelam

„U velikoj mjeri sam zadovoljan programom. Sve što sam čuo moći ću iskoristiti u budućem radu i općenito je sve bilo na izvrsnom nivou. Svakako bih ovaj program usavršavanja preporučio drugima jer bez ovog usavršavanja nema smisla prodavati aparate.”

Dubravko Častek

„Jako sam zadovoljna jer smo puno naučili, sve će nam to pomoći u radu. Profesori su bili super kao i praktična nastava i stručnost nastavnika. Preporučujem ga zbog ogromnog znanja i profesora!”

U.K.

„Vrlo sam zadovoljan i sigurno ću u budućem poslu koristiti većinu terminologije koju smo naučili. Posebno bih izdvojio gosp.Matiju Krkleca koji je vrlo profesionalan stručan mentor. Dr. Marn je također svoje znanje i struku prenosio na kvalitetan način. Sve je odrađeno na vrlo visokom nivou i svakako ga preporučujem drugima.”

Frano Vučaj

„Praktična nastava bila je stručna i vrlo korisna, osobito za budućnost našeg posla. Svakako bih preporučila ovaj program jer je to nešto novo, zanimljivo za budućnost i za nadopunit posao.”

T.J.

„Jako sam zadovoljna. Izdvojila bih stručnost nastavnika, svi su nam dali korisne i stručne informacije. Preporučujem ga jer su se nastavnici i svi u učilištu trudili da dobijemo čim više.”

A.V.

„Potpuno sam zadovoljan i moći ću početi raditi posao sa slušnim aparatima. Izdvojio bih iz programa stručnost nastavnika, objašnjenje teških stručnih stvari na jednostavan način.”

L.M.

„Vrlo sam zadovoljan sa stečenim znanjem. U budućem poslu ću to dobro iskoristititi. Gosp.Krklec je vrlo stručan i govori puno iz svoje prakse o problemima kod rada i o načinu rada sa strankama. Preporučujem program jer se puno sazna i koristit će u praksi.”

A.P.

Druga generacija programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike, 16. siječnja 2021.

„Vrlo sam zadovoljan znanjem koje sam stekao kroz ovaj program usavršavanja. Iz programa bih izdvojio praktičnu nastavu i upoznavanje sa stvarnim situacijama. Svakako preporučujem program jer polaznike pripremi za situacije koje nas očekuju u poslu za koji se pripremamo.”

I.Ć.

„Znanje, praktično i teoretsko je iznimno s obzirom da nisam imao predznanja o slušnoj akustici, vrijedi cijene školarine. Posebno bih izdvojio predavanja od dr. Marna i Matije Krkleca koja su jako zanimljiva, poučna i nadasve korisna. Program bih preporučio drugima, a posebice svojim djelatnicama. Program je teoretski i praktično čak i iznad očekivanja.”

M.M.

Prva generacija programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike, 19. lipnja 2019.

„Jako sam zadovoljan. Kroz ovaj program svaki je polaznik osposobljen za samostalan i stručni rad.“

Gregor Cifer

„Svakako preporuka za ovaj program, dobra organizacija, stručnost nastavnika.“

D. A.

„Zadovoljna sam jako sa znanjem koje su nam mentori prenijeli (dr. Marn, M. Krklec) i svakome bih preporučila tko se bavi ovim poslom.“

D. P.

„Sa znanjem sam vrlo zadovoljan i vjerujem da ću moći iskoristiti sve što sam naučio na budućim poslovima u području slušne akustike. Posebno bih izdvojio stručnost i predavačku energiju od g. Krkleca. Preporučio bih program drugima jer je stručan i vrlo dobro organiziran.“

Matej Perme

„Iz programa bih posebno izdvojila stručnost nastavnika zbog njihovog iskustva u ovom poslu. Svakako preporučujem program jer je jako dobar, a koliko znam i jedini.“

N. J.