Osposobljavanje za poslove domaćina brodice i jahte

Ako si društvena i komunikativna osoba te voliš more, plovidbu i jedrenje, pretvori sve to u posao!

Zašto se obrazovati za domaćina/icu brodice i jahte?

Koje poslove obavlja domaćin/ica brodice i jahte?

Domaćin/ica brodice i jahte je pomoćno osoblje uz skipera kapetana koji je glavna i odgovorna osoba za plovidbu brodicom/jahtom.

Program osposobljavanja izvodi se putem:

Program osposobljavanja za poslove domaćina brodice i jahte odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u obrazovnom sektoru Turizam i ugostiteljstvo kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu. Rješenje možete vidjeti na poveznici Rješenje MZO.

DODATNA PREDNOST PROGRAMA!

U okviru programa polaznici će dobiti i pripremu ispita za voditelja brodice B kategorije*, što im omogućava veće mogućnosti zapošljavanja, odnosno omogućava da se, osim na brodici i jahti, zaposle kao članovi posade na većim brodovima!

*Ispit za voditelja brodice B kategorije polaže se u lučkim kapetanijama ili u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, u Zagrebu. Uvjerenje o osposobljenosti za voditelja brodice B kategorije izdaje se bez vremenskog ograničenja.

Privredna banka Zagreb kao poslovni partner Učilišta omogućava budućim polaznicima mogućnost ugovaranja kredita u svrhu plaćanja školarine i troškova obrazovanja. Poslovnice specijalizirane za ovu vrstu kredita su isključivo zagrebačke poslovnice Cvjetni Trg i Kod Cibone. Kako bi svi naši budući polaznici obrazovanja mogli ostvariti pravo na povoljnije uvjete kreditiranja, potrebno je u navedenim poslovnicama naglasiti kako će se školovati u Učilištu Ambitio.

Trajanje

152 sata

Provedba nastave

Prilagođeno polaznicima uz rad

Cijena

750,00 EUR
5 % popusta za uplatu cjelokupnog iznosa školarine

Način plaćanja

2 ili 3 rate

Mogućnost kreditiranja

Uplatnica