Domaćini u turizmu: mišljenja korisnika

Besplatni program osposobljavanja za domaćina/icu smještajnih kapaciteta, Brod na Kupi (Delnice), 16. ožujka 2020.

Vrlo sam zadovoljan znanjem koje sam stekao, a pogotovo zato što ga je moguće primijeniti i koristiti radeći kao domaćin. Izdvojio bih praktičnu nastavu na kojoj smo se upoznali s iskustvom i praksom iznajmljivača. Nastavnici imaju odgovore i rješenja za sve upite. Preporučio bih ga jer pokriva sve bitne elemente posla domaćina i izvodi se na realnom objektu s vrlo iskusnim predavačima

Željko Dragović

Izrazito sam zadovoljna znanjem koje sam stekla kroz program Učilišta, a stečeno znanje dobro će mi doći. Istaknula bih stručnost nastavnika, kvalitetu programa, e-učenje. Zašto? Probat ću se zaposliti kao domaćica smještajnih kapaciteta. Preporučila bih ga drugima, ako ništa drugo da obnove svoje znanje. Uvijek se nešto nauči ili podsjeti.

Ismeta Bačić

Vrlo sam zadovoljan stečenim znanjem i smatram da ću većinu tog znanja moći primijeniti. Posebno izdavajam dio edukacije o komunikakciji s gostima jer se može primijeniti i na svakodnevni život. Preporučio bih ovaj program zbog zanimljivosti sadržaja predavanja i stručnih, ali zanimljivih predavača.

D.Ž.

Jako sam zadovoljan. Ne bih ništa posebno izdvojio sve je bilo u redu, profesionalni predavači i vrhunski djelatnici. Puno smo naučili. Preporučio bih ovaj program jer se puno toga može naučiti iz ovog programa i upoznati nove prijatelje.

S.A.

Jako sam zadovoljan sa svime što smo naučili. Puno će nam pomoći u životu i radu. Izdvojio bih praktičnu nastavu jer smo tako najbolje naučili.

Alen Iskra

Sve super. Mislim da je program za ovo zanimanje jako kvalitetan. Preporučila bih ga iz razloga jer koliko god znate uvijek imate novitete u turizmu i ugostiteljstvu.

Snježana Cipar

Jako sam zadovoljna sa znanjem koje sam stekla u ovom programu. Izdvojila bih praktičnu nastavu jer se praksom najbolje nauči rad. E–učenje slušamo i čitamo, jako dobro su postavljeni zadaci i ponuđeni odgovori, može se učiti i kod kuće. Preporučila bih ovaj program jer se ovdje steknu nova znanja koja su na jednostavan način objašnjena i koja se s lakoćom prihvaćaju i rade.

Tundža Malnar

Vrlo sam zadovoljna jer sam kroz ovaj program naučila organizaciju rada koju mogu primijeniti u vlastitom radu.

Vesna Tomić

Besplatni program osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva, Višnjica (kraj Slatine), 28. studenog 2019.

Jako sam zadovoljna ovim cijelim projektom jer smatram da smo uz stručno osoblje stekli vrlo dobro tj. odlično znanje. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu, stručnost nastavnika i kvalitetu programa i preneseno korisno znanje. Svakako bih ga preporučila drugima jer smatram da se steklo puno novog radnog iskustva i naučilo dosta novih stvari što se tiče ugostiteljstva. 

Maja Dorić

Vrlo sam zadovoljna znanjem koje sam stekla tijekom programa učilišta Ambitio. Izdvojila bih posebno praktičnu nastavu jer se više toga nauči i zapamti tijekom prakse. Ne bih ništa dodavala jer je sve dobro organizirano. Preporučila bih ga drugima jer mislim da je program vrlo koristan i u privatnom životu, a ne samo poslovnom.

B.T.

Prezadovoljna sam znanjem stečenim kroz ovaj program jer je bilo dosta prakse što je po meni i ključ stečenog znanja. Izdvajam iz programa praktičnu nastavu, stručnost nastavnika jer su bili kompetentni, ljubazni i susretljivi u svakom trenutku. Obavezno bih preporučila program jer je fantastično iskustvo. Puno informacija i prakse iz prve ruke.

Zdenka Krčmar

Prezadovoljna sam ovim programom jer pomoću njega osoba može naučiti ne samo kako biti domaćin u turizmu nego općenito zna kako gostima pružiti ugođaj doma.

A.V.

Vrlo sam zadovoljna. E-učenje je vrlo lagano za pohađati i dobar način za lakše pamćenje i ponavljanje naučenog. Svakako bih preporučila program svima koji se žele baviti turizmom ili su u kontaktu s turistima. Vrlo je korisno to što smo naučili.

G.T.

Sva stečena znanja su velika pomoć u radu na seoskom gospodarstvu. Preporučujem program svima koji planiraju otvoriti seosko domaćinstvo u okviru OPG-a.

Blaženka Bogdan

Smatram da su ovaj program i praktična nastava obuhvatili sve potrebno što treba znati jedan domaćin. Posebno bih izdvojio praktičnu nastavu s odličnom mentoricom Anitom Pipić kao i stručnost nastavnika koji su bili zanimljivi. Preporučio bih ovaj program jer smatram da je koristan i zanimljiv.

Silvio Geler

Vrlo sam zadovoljna usvojenim novim znanjima, posebno ono kroz praksu. Praktična nastava je bila najinteresantnija, a pomogla je visoka stručnost i kvaliteta mentora. Preporučila bih ga onima koji imaju u planu otvoriti svoj OPG ili raditi u jednom takvom. Program služi kao dobar uvod.

D.P.

Besplatni program osposobljavanja za domaćina/icu broda, Trogir, 25. i 26. listopada 2019.

Program je u potpunosti zadovoljio sva moja očekivanja. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu te predavače i skipera koji su bili i više nego stručni i pružili nam cijelo znanje. Iskustvo je predivno, a znanja koja sam stekla pomoći će mi u zapošljavanju i životu općenito.

Nea Vrlić

Iz programa bih izdvojila divno iskustvo plovidbe morem i fantastičnog i iskusnog skipera. Posao je odličan i vjerujem da se može dobro zaraditi.

P.K.

Jako sam zadovoljna stečenim znanjem i mislim da ću sve naučeno imati priliku primijeniti. Već sam ga preporučila prijateljima jer sa ovakvim načinom rada možemo spojiti ugodno s korisnim i jako dobro zaraditi.

Dora Mačešić

Vrlo sam zadovoljna, iznad očekivanja. Nadam se da će biti prilike primijeniti znanja! Izdvojila bih stručnost i kvalitetu nastavnika, program je dobro zamišljen, znanja su primjenjiva općenito u životu. Nemam nikakvih prijedloga za poboljšanja, jer smatram da je program u postojećem trajanju u potpunosti ispunjen.

Gordana Perić-Vučinović

Odlično znanje sam stekla tijekom ovog osposobljavanja i to znanje ću primijeniti u svim prilikama. Posebno ističem voditelje-odličan tim, vještina i znanje izvrsno!

Nada Ivančev Kunčić

Program je odličan i jako dobar i praktično i metodološki. Posao domaćina/ice broda je kreativan i ekonomski opravdan. Svakako bih ga preporučila mladim osobama koje su komunikativne.

Jasna Matun Smiljanić

Zadovoljan sam programom. Izuzetno je sve dobro osmišljeno i praktična nastava i e-učenje i stručnost nastavnika. Svakako bih preporučio program tko imalo voli more i boravak na Jadranu uz rad i sl.

Zvonimir Gili

Besplatni program osposobljavanja za domaćina/icu smještajnih kapaciteta, Baška (otok Krk), 14. listopada 2019.

Izuzetno sam zadovoljna načinom predstavljanja programa, budući da sam dobila niz novih saznanja i ideja za započinjanje samostalnog zapošljavanja. Posebno izdvajam stručnost mentora sa širinom znanja i načinom upoznavanja. Sa nizom stručnih i osobnih iskustava mentorice dobila sam jasniju sliku o zanimanju domaćice smještajnih kapaciteta. Svakako preporučujem ovaj program jer otvara niz zanimljivih poslova kojima se nezaposlena osoba može baviti.

V.M.

Jako sam zadovoljna. Naučili smo mnogo toga što ćemo moći koristiti u budućim poslovima kao domaćini i općenito u životu. Mentorica Branka nam je puno znanja prenijela iz svog iskustva, kao i ostatak ekipe kod praktične nastave. Svakako ću drugima preporučiti ovaj program jer smatram da je za svakoga dobro naučiti nešto novo!!!

Ana Dujmović

Vrlo sam zadovoljna, iznad svih očekivanja. Mentori su stručni, strpljivi, dobronamjerni i nesebični u pružanju znanja. Vrlo je teško izdvojiti bilo koji segment programa jer je sve zajedno uklopljeno kao cjelina i međusobno se prožima. Preporučujem ovaj program jer se dobiva široko znanje koje se može upotrijebiti i u svakodnevnom životu.

V.Ž.

Iz programa bih posebno izdvojila praktičnu nastavu, kvalitetu samog programa koji je dobro postavljen i nadograđen kvalitetnom praktičnom nastavom. Program bih preporučila kako bi se na višem nivou (turizmu) ujednačila praksa obrazovanja za poslove domaćina/ice što je jako važno za iznajmljivače.

Z.S.

Naša mentorica i njezini suradnici odlično su nam prenijeli znanje i uvijek su nam bili na raspolaganju te spremni odgovoriti na sva pitanja. Stekla sam mnogo korisnog znanja i motivacije za rad.

Kristina Kupres

Vrlo sam zadovoljan programom. Praktična nastava, stručnost nastavnika i kvaliteta programa zajedno su unaprijedili moja znanja o ovim poslovima.

Zlatko Ivatić

Sve mi je bilo 5+. Preporučam program jer je uvijek dobro saznati što više o novim „područjima“

Z.Š.

Uspjela sam ponoviti i obnoviti sva moja znanja i nadopuniti ih sa još puno novih iskustava. Program kao cjelina je bio jako dobro organiziran, tako da ne mogu izdvojiti ništa posebno. Preporučujem program jer je to nešto novo, a jako zastupljeno u turizmu i sa velikom potražnjom.

Z.N.

Nadopunila sam prethodno stečena znanja i praksu i time dobila novu vrijednost. Cijeli program me educirao, a posebno izlaganja i praktična nastava domaćice, vodo/elektroinstalatera i kuhara. S obzirom na potražnju navedenog zanimanja svakako bih preporučila program jer je dostatan za obavljanje istog.

K.D.

Puno toga ću moći iskoristiti što sam naučio u ova 2 tjedna. Izdvajam stručnost naše mentorice Branke i njezinu predanost i upornost da nas nauči nešto novo. Preporučam program jer smatram da se s ovim programom može naučiti nešto novo.

Matej Šegulja