Instruktor rekreativnog jedrenja na dasci

Ako si društvena i komunikativna osoba te voliš more, adrenalin i vjetar, pretvori sve to u posao!

Zašto se obrazovati za instruktora rekreativnog jedrenja na dasci?

Što radi istruktor rekreativnog jedrenja na dasci?

Instruktor rekreativnog jedrenja na dasci pruža poduku u osnovnim elementima jedrenja na dasci.

Gdje možeš raditi po završetku osposobljavanja?

Poslove instruktora rekreativnog jedrenja nakon osposobljavanja možete raditi u klubovima ili udrugama koje se bave jedrenjem na dasci, kod pružatelja usluga u posebnim oblicima turističke ponude u Hrvatskoj i inozemstvu ili pružati poduku otvaranjem vlastitog obrta ili tvrtke.

Program osposobljavanja se izvodi putem:

Program je odobren Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu. Rješenje možete vidjeti na poveznici Rješenje MZO.

Program osposobljavanja za poslove instruktora rekreativnog jedrenja na dasci podržao je Enrico Marotti najbolji hrvatski surfer, ujedno europski i svjetski prvak u jedrenju na dasci.

Privredna banka Zagreb kao poslovni partner Učilišta omogućava budućim polaznicima mogućnost ugovaranja kredita u svrhu plaćanja školarine i troškova obrazovanja. Poslovnice specijalizirane za ovu vrstu kredita su isključivo zagrebačke poslovnice Cvjetni Trg i Kod Cibone. Kako bi svi naši budući polaznici obrazovanja mogli ostvariti pravo na povoljnije uvjete kreditiranja, potrebno je u navedenim poslovnicama naglasiti kako će se školovati u Učilištu Ambitio.

Trajanje

250 sati, 2 mjeseca

Provedba nastave

Prilagođeno polaznicima uz rad

Cijena

790,00 EUR
5 % popusta za uplatu cjelokupnog iznosa školarine

Način plaćanja

2 rate

Mogućnost kreditiranja

Uplatnica