Održan Dan karijere i otvorenih vrata Učlišta Ambitio

Tradicionalni Dan otvorenih vrata, koji se svake godine održava u Učilištu Ambitio, ove godine upotpunjen je 2. Danom karijere, a cijeli događaj organiziran je 25. lipnja 2024. u Učilištu.

Želja ovakvog događaja je potaknuti potencijalne polaznike za zanimanje dentalni asistent, koje je još uvijek jedno od najtraženijih u RH, prezentirati koje im se sve mogućnosti nude obrazovanjem u Učilištu Ambitio kako bi postali dentalni asistenti te povezati ih s budućim poslodavcima. Zainteresirani za pohađanje programa mogli su više saznati o programima usavršavanja i prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent.

Događaj su podržali i brojni poslodavci prezentirajući svoje dentalne poliklinike kao i mogućnosti za posao dentalnog asistenta nakon završetka školovanja u Učilištu Ambitio. Tako su svoje usluge predstavili Stomatološka poliklinika Apolonija, Digital Smile Academy, Dental centar Mostarac i KBC Zagreb – Klinika za stomatologiju.

Kao novost ove godine poslodavcima je pružena mogućnost da se uključe u stipendiranje polaznika programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica. U tom smislu, Stomatološka poliklinika Apolonija odlučila je putem natječaja dodijeliti jednu stipendiju u iznosu 5.200,00 EUR za koju se još uvijek moguće prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca do 30. lipnja 2024. godine.

Obrazac možete pronaći ovdje: ŽELIM APOLONIJA STIPENDIJU!

Sudjelovanjem u ovoj inicijativi, Apolonija je pokazala da brine o svojim djelatnicima i da je društveno odgovorna organizacija.

Tijekom događaja dodijeljene su i tri nagrade u nedavno završenom nagradnom natječaju za program prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica. Prvu nagradu u iznosu od 2.700,00 EUR, odnosno popust na ukupni iznos utvrđene školarine, dobila je Patricija Božić. Drugu nagradu u iznosu 1.350,00 EUR osvojila je Nives Pavić, a treću u iznosu 850,00 EUR dobila je Ivana Radić. Nagrade je dodijelio ravnatelj Učilišta Ambitio Alen Stranjik, mag. ing. aeroing. Dobitnice će iskoristiti nagrade na novim upisima koji započinju u rujnu 2024. godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp