Prekvalifikacija za zanimanje dentalni asistent: mišljenja polaznika

8. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon obrane završnih radova, ljetni rok, 30. 6. i 1. 7. 2023. godine

„Jako mi se svidio pristup profesorica koje su se maksimalno predale nama i sto puta ponavljale iste stvari kako bi nama bilo lakše. Što se tiče školovanja smatram da mi je bilo jako korisno, jer sve što sam tu naučila sam mogla isto tako primjenjivati na poslu i ja sam zadovoljna.”

Mia Ćurić

„Prije nego sam krenula u srednju školu htjela sam upisati školu za dentalnog asistenta, ali nisam upisala u tom trenutku. Kasnije sam se odlučila na prekvalifikaciju i od svih učilišta definitivno Učilište Ambitio je nudio najviše mogućnosti, najviše suradnje s drugim ordinacijama, poliklinikama. Vidjela sam da imaju svoj radni dio gdje se odrađuje praksa i to mi se najviše svidjelo, jer sam znala da je onda kvalitetno i da ćemo ovdje sigurno nešto naučiti. To mi se najviše svidjelo, zahvaljujem se svima, ponovila bih prekvalifikaciju opet I preporučujem je drugima.”

Stela Knežić

„Izabrala sam ovu prekvalifikaciju zbog osobne prirode jer nisam više radila u struci pa sam gledala nešto novo, izazovno i ovo mi se činilo nešto kao idealno za mene, nešto u čemu bih se snašla, što bi moglo biti zanimljivo. Definitivno bih svakome preporučila, ako želi ići u ovome smjeru, u ovu struku da dođe ovdje. Moram pohvaliti naše mentorice da su izvrsne, kao i ostali profesori. Jako sam zadovoljna sa svim što sam ovdje naučila, jer mi je izuzetno pomoglo na radilištu i da sam počela raditi dok nisam krenula u ovu školu ne bih se toliko dobro snašla. Pohvale svima i svakako preporučujem svima da dođu ovdje.”

Isabella Babić

„Ja sam se na ovo odlučila na nagovor kolegice koja je već pohađala Učilište Ambitio. Ona je bila generacija prije mene. Pokazala je svoje oduševljenje i probudila je interes u meni. Istraživala sam i vidjela da ste vrlo kvalitetna ustanova koja ima puno za ponuditi i odlučila sam se upisati. Nisam razočarana, jer ste stvarno kvalitetni i ponovno bih ovo upisala. Preporučila bih dalje kolegama i kolegicama.”

Ana Marija Bulić

„Istaknula bih profesoricu Jadranku Petrinec, njezinu vedrost, puno nas je naučila, trebala je nas odrasle malo “spuštati”, jer nemamo toliku koncentraciju. Ja ovdje ne bih mijenjala ništa, bilo mi je super, novo iskustvo, mogućnost zaposlenja imamo sigurno.”

Mirjana Kovačić Lešić

„Očekivanja su zadovoljena potpuno, od profesora mentora pa nadalje.”

Valentina Lupetina

„Prekvalifikacija mi je jako promijenila život, ali sam znala da će to tako biti i zato sam ju i upisala. Konkretno ja sam uputila svim učilištima upite prije upisa, ali mi se Ambitio najviše svidio jer sam po recenzijama vidjela da se ovdje možda najbolje pripreme za rad u samoj ordinaciji. Super iskustvo!”

Marija Melkić

„Ja sam željela biti u medicinskoj struci, s obzirom da nisam imala završenu srednju školu ovo je bilo jedino učilište koje mi je pružalo srednjoškolsko obrazovanje pa sam zato odabrala Ambitio. Da mogu ponovno bih ga odabrala, sada sa nekim drugim saznanjima, to su vrhunski predavači, vrhunsko osoblje koje uvijek izlazi u susret, uvijek su od velike pomoći i jako puno sam ovdje naučila, upoznala prekrasne ljude.”

Kristina Koštić

„Iako sam prvo htjela upisati za zubnog tehničara tek sada kada sam završila srednju školu sam odlučila upisati za dentalnog asistenta, jer me to stvarno zanima. Volim rad s ljudima, ne gade mi se usta, ni krv ni ništa tako da mi je sve to super.”

Mia Mandić

„Zadovoljna sam zato što su svi dosta detaljni, sve objasne kako treba. Svakako bih ga preporučila zato što je lako naći posao, dosta je traženo zanimanje i ja sam zadovoljna. Ne radim još u struci, ali očekujem da kada sve završim da ću brzo pronaći posao.”

Mia Veseli

„Jako sam zadovoljna cjelokupnim učilištem, obrazovanje, pogotovo profesoricama i ne bih mijenjala ništa.”

Jelena Kozar

„Meni je ovo bilo jedno jako zanimljivo iskustvo i jako, jako lijepo i stvarno mi je žao što završava. Jako mi je drago što su se profesorice Firić i Petrinec puno trudile oko nas i jednostavno mi je bilo jako predivno.”

Katarina Pižeta

„Motivator u odabiru ovog učilišta bila su moja djeca. Htjela sam više vremena za njih i zato sam odabrala struku koju sam htjela probati, okušati se u njoj, nisam baš previše znala o struci i svidjelo mi se. Ono što bih svakako naglasila je kvaliteta profesora, završila sam dvije škole prije ove nisam nikada upoznala ovakvu kvalitetu i njihov talent da prenose znanje.”

Irena Jureško

„Ova škola stvarno je super. U kratkom vremenu nas je zapravo puno toga naučila i mogu reći da mi je pomoglo, bez obzira što nisam radila u toj struci kada sam došla na mjesto dentalnog asistenta imala sam već nekakvo predznanje tako da mi je stvarno puno pomoglo makar samo školvanje i predavanja za općeniti rad.”

Iana Cvek

„Za ovo učilište sam čula i zato sam ga odabrala. Također sam čula da ćeš iz ovog učilišta izaći baš stručan. Iz tog razloga sam došla ovdje. Profesorice su se toliko trudile oko nas. Ja sam došla iz ordinacije i ja sam znala posao odrađivati i znala sam što trebam raditi, ali nisam znala zašto. To sam naučila ovdje. Ne bih ništa promijenila, jako je dobar koncept, dobro je složeno. Odabran je pravi stručan tim i svakome bih preporučila.”

Branka Karamatić

„Zahvaljujem se prof. Petrinec i prof. Firić na trudu i na vremenu koje su uložile u nas. Znam da nije bilo lako, bilo je dugotrajno, ali su nam puno pomogle i nama koji radimo. Puno su nas naučile i svima bih preporučila ovo učilište. Također i zbog vježbi koje smo ovdje imali, koje su stvarno korisne.”

Dora Rodić

„Jako sam zadovoljna s obrazovanjem. Ispunilo je sva moja očekivanja. Ovaj smjer sam odabrala jer sam htjela baš steći dodatno zanimanje, ozbiljnije nego što sam imala dosad i s time se planiram baviti u budućnosti.”

Helena Volenik

„Ovo bih ponovila još deset puta, ovo je san snova. Ovo sam oduvijek htjela. Dala sam sve od sebe i nadam se da sam zadovoljila kriterije.”

Danijela Kovačko

„Ambitio je super stvar i sigurno bih ponovio. Stručni predmeti su super. Dobio sam traženo znanje.”

Frank Inze

„Ispunjena su moja očekivanja i više od toga. Jako sam zadovoljna s predavačima i općenito sa svim djelatnicima Učilišta Ambitio. Preporučila bih svima, jer je ovo jedno super iskustvo, pogotovo za mene koja nisam zdravstveni djelatnik i koja sam sada stekla zvanje da ću biti zdravstveni djelatnik.”

Anamarija Šapina

„Profesori su genijalni i puno su nam pomogli, jer imaju puno svog iskustva i to nam je više značilo nego neki slajdovi i sl. Puno smo naučili iz njihovog vlastitog iskustva i mislim da je to jedan veliki plus ovdje.”

Ana Maričević

„Jako sam zadovoljna što sam izabrala vaše učilište. Oduvijek sam htjela imati, uz svoju struku, i zdravstvenu. I u situaciji kada je došlo do korone na to sam se odlučila i nisam požalila. Dobila sam nova znanja koja će mi poslužiti i ako recimo neću raditi u struci, da se pobrinem o svom zdravlju.”

Betina Šmider

7. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon obrane završnih radova, ljetni rok, 24. i 25. lipnja 2022. godine

„Moram priznati da je Ambitio jedno veliko pozitivno i jako lijepo iskustvo. Puno novih ljudi sam upoznala, profesori su bili super, mentoricama se puno zahvaljujem. Uglavnom sve je bilo savršeno”

Dubravka Juriško

„Jako je dobra organizacija predavanja i ispita. Mislim da je korektna cijena u odnosu na ono što dobijemo na Učilištu. Vježbe su dobro organizirane i profesori su nam prenijeli jako puno znanja i nije mi žao. I da mogu ponovno birati opet bih došla.”

Marija Magdalena Orehovec

„Ovdje mi je bilo odlično, upoznala sam jako puno novih ljudi, profesori su bili odlični, svi zaposlenici su zaista odrađivali svoj posao vrhunski, radna atmosfera je uvijek bila i opuštena i radna u isto vrijeme. Svi su nas poticali na rad i na razvijanje mentalnih i manualnih vještina i to mi je jako drago. Ja shvaćam ovo ne samo kao rad na tome da budemo bolji dentalni asistenti, nego da budemo i bolji ljudi. Profesorice su stvarno bile divne što se tiče komunikacijskih vještina vjerujem da su nas stvarno puno naučile.”

Magdalena Menković

„Odabrala sam Učilište Ambitio jer sam htjela dobiti najbolje od obrazovanja što se može dobiti za dentalnog asistenta, ne bih ništa promijenila. Predavači su izvrsni, mentorica je savršena.”

Marija Obradović

„Istraživala sam malo i birala među najboljim učilištima za dentalnog asistenta i najviše mi se svidjela stranica Učilišta Ambitio na kojoj je sve lijepo objašnjeno, predmeti i sve. Jako su mi se svidjeli profesori, jako ih pohvaljujem kao i organizaciju učilišta. Uz trud i zalaganje može se puno postići. I jako sam svima zahvalna.”

Carlla Brunna Kasun

„Prvenstveno sam zahvalna Učilištu Ambitio što mi je pružilo neku novu bolju priliku za novi radni odnos, novo okruženje, imali su jako puno razumijevanja što od profesorica koje su dale sebe u ovo sto posto, toliko su nam ispričale o praksi, nešto što mislim da nikada neću pročitati u nekoj knjizi, a čula sam od njih koristit će mi i koristim i već sad do tajništva koje je uvijek imalo razumijevanja i koliko smo nekada možda bili teški, naporni i zahtjevni uvijek se našao neki kompromis i ja sam stvarno prezadovoljna.”

Valentina Gegić

„Ovim putem bih se htjela zahvaliti Učilištu Ambitio na puno novog znanja, hvala vam puno na svemu što ste nas naučili, sve mi se svidjelo i sve što se tiče struke bilo je odlično.”

Viktorija Crnjak

„Jako sam zadovoljna što sam se odlučila baš za ovo učilište, jer mislim da sam stekla stvarno puno znanja koje ću moći poslije primijenjivati, a koje ću naravno trebati nadograđivati kroz rad. Svakako preporučujem ovo Učilište.”

Kristina Barčan

„Upisala sam ovo Učilište svojevoljno, jer me uvijek interesiralo nešto što se tiče stomatologije. Kako nisam uspjela na vrijeme upisati nešto što se tiče medicine direktno nakon završetka srednje škole, ovo mi je bila odlična prilika pa sam mogla to u sklopu posla kojeg sam radila evo završiti. Sve pohvale dajem profesorima, jako se trude za nas, jako su se trudili. I ako su nekad bili malo i stroži po meni to tako i treba bit’, jer da nisu bili takvi ne bismo došli do ovoga do čega smo sada došli. Ovo je obrazovanje za odrasle tako da se uopće nisu trebali truditi oko nas, mogli su samo doći na predavanje i to je to, ali su oni uvijek bili ti koji su nas gurali i hvala svima.”

Libertta Bajrić

„Tijekom slanja mailova od vas sam dobila najviše konkretnih informacija, ono što me zanimalo. Komunikacija je izvanredna, nikad nikakvih problema. Ako je bilo nekih pitanja uvijek smo ih mogli postaviti, uvijek ste bili iskreni prema nama. Poticali nas na rad i sve je bilo odlično, nemam nikakve zamjerke. Jako sam zadovoljna i nikada nisam požalila što sam upisala ovo Učilište.”

Tihana Puhelek

„Zadovoljna sam cjelokupnim dojmom, sve kako sam si to zamišljala otpočetka tako se na kraju ispostavilo, od predavača, od materijala, od same referade i svega skupa, iznimno sam zadovoljna.”

Klara Fistonić

„Dosta pozitivno iskustvo imam. Na vaše Učilište sam stigla preko preporuke, malo sam u početku kaskala u nekim dijelovima, malo sam skrenula s puta, ali vi ste mi dali veliku šansu, veliku priliku i hvala još jednom da ste mi dali priliku da to uspijem završiti.”

Valentina Zubić

„Ovo Učilište sam upisala na nagovor supruga koji me 6 godina nagovarao na to, ali imala sam neki strah. Na poslu nisam baš imala ugodnu atmosferu, odlučila sam presjeći to i upisala sam ovo. Imala sam motivaciju i taj konačni cilj. Jako sam zadovoljna s Učilištem, a najviše s prof. Andreom.”

Suzana Seljimi

„Iskreno nemam nikakvih primjedbi, jako sam zadovoljna i drago mi je da sam došla ovdje. Stvarno mi je ove dvije godine proletjelo, nisam očekivala da ću tako brzo to završiti, ali eto sve pohvale Učilištu.”

Petra Radovanić

„Učilište Ambitio izabrala sam zato što sam se nekako pronašla u tom smjeru, to me počelo zanimati, samo dentalno asistiranje. Jako sam zadovoljna programom, pristupom profesora, jako sam zadovoljna kako je to sve napravljeno. Ništa ne bih mijenjala.”

Luana Poto

„Bilo mi je odlično, jako puno toga sam naučilla, stekla sam jako puno poznanstava i prijateljstava. Definitivno bih preporučila svakome da dođe na Ambitio i da se školuje ovdje.”

Karla Primorac

„Školovanje mi je bilo savršeno, profesori i predavači su bili savršeni, stekla sam puno novih prijatelja, bilo je iznimno zanimljivo i uzbudljivo i preporučila bih to svakome kome nedostaje uzbuđenja u životu, a i znanja da upiše ovaj program prekvalifikacije za zanimanje dentalnog asistenta, nezaboravno iskustvo.”

Roberta Kalanj

„Bilo je stresno, ali vrijedilo je. Nadam se poslu. Ugodno iskustvo. Profesorice, vježbe, sve je bilo odlično, ne bih ništa mijenjala.”

Ivana Culi

„Školovanje na učilištu ambitio me jako oduševilo, preporučujem ga svima koji bi htjeli naučiti nešto novo, promijeniti život iz temelja i definitivno nemam riječi. Sve je super ovdje, od profesora, administrativnog osoblja do samih prostorija. Oduševljena sam.”

Isabella Kučinac

„Meni je ovo školovanje bilo jako poučno, pogotovo što nisam do sada bila upućena u dentalnu struku. Puno mi je pomogao praktični dio nastave jer mi je to približilo sam vid našeg posla, drugo je kad učite nešto u teoriji, a drugo je kad se onda na praksama to isto i prođe. Barem smo bili spremni na praktični dio koji smo radili van ordinacije tako da nismo, da tako kažem “bačeni u vatru”.”

Kristina Dogan

„Odlučila sam upisati ovo učilište zbog prijateljice koja je završila godinu dana prije mene, ona je upisala, vidjela sam nju i jako je nahvalila profesore i sam program. Tako da sam zato izabrala to Učilište. Ona se uspjela odmah zaposliti, stvarno je ovdje dobila puno informacija. Meni je isto super bilo tu, jako sam zadovoljna i mislim da je puno bolji program u odnosu na ove druge prekvalifikacije koje sam isto gledala za upis. Ne bih ništa promijenila.”

Valentina Grgurević

„Ja sam htjela biti dentalni asistent jer je moja prijateljica doktorica preporučila da bih bila jako dobar dentalni asistent, a odlučila sam se za ambitio zato jer sam prvo išla na uvodno predavanje od jedne druge škole, pa sam onda išla ovdje i ovdje mi je bio puno bolji način na koji su prezentirali školu. Tijekom obrazovanja mi je sve bilo super, izašli ste mi u susret i omogućili mi pauziranje što nisam mogla ići tako da je sve bilo u redu.”

Gordana Konjević

„Upisala sam Ambitio jer sam željela neku promjenu u životu. Pronašla sam na internetskoj stranici, činilo mi se jako zanimljivo. Tijekom ove dvije godine mi je bilo jako lijepo, jako sam sretna što sam imala jako dobre profesorice koje su mi dale motivaciju još više da učim i da budem još bolja u učenju.”

Dora Konjevod

„Ovo Učilište sam izabrala jer mi je preporučila sestra. Bila sam prezadovoljna tijekom cijelog učenja i preporučila bih svima.”

Arđenda Parallangaj

„Meni je sve bilo super, zaista nemam nikakvih prigovora. Bilo mi je super dok je bilo on-line, pogotovo zbog nas koji živimo malo dalje i zbog dolaska na predavanja, ali za sve ostalo nemam nikakvih drugih komentara. Na vježbama je bilo super, prof. Jadranka je to odlično odradila.”

Marija Martinović

„U Učilištu Ambitio sam se našla s obzirom na neadekvatnu stručnu spremu, više nisam mogla biti na dosadašnjem radnom mjestu pa je to jednostavno bilo neminovno. Bilo mi je jako lijepo, vrijeme je brzo prošlo, svi ste odlični i predivni. Bez obzira na dugogodišnji staž puno toga sam naučila novog što će mi itekako koristiti u praksi i eto do mirovine, hvala vam svima.”

Diana Jakovina

6. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon obrane završnih radova, ljetni rok, 25. i 26. lipnja 2021. godine

„Sad kada sam završila svoje obrazovanje na Učilištu Ambitio mogu reći da sam jako zadovoljna što sam se baš ovdje upisala i završila obrazovanje. Imam samo riječi pohvale za nastavnike koji su dali sve od sebe da postanemo ono što smo danas i obranili. Zahvaljujem se ravnatelju i svima koji su nam bili potpora tijekom cijelog školovanja. I preporučam svima koji bi htjeli promijeniti svoj život, zapravo da stvore nešto novo da se upišu u Učilište Ambitio jer sigurno neće pogriješiti.“

Ariana Titijevski

„Zahvaljujem školi i svim djelatnicima škole na prenesenom znanje i na svemu što su nam pružili tijekom obrazovanja, izlazili su nam u susret. Preporučila bih školovanje svima tko se odluči na nešto takvoga. Ima onih koji su se kao i ja malo dvoumili, ali imala sam potporu od svoga brata i uspjela sam se malo pogurati i završiti to.“

Marija Radanović

„Učilište Ambitio sam upisala u potrazi za boljom sobom koju sam naposljetku i pronašla. Hvala svima, a posebno profesoricama Firić i Petrinec koje su me izgradile u bolju novu mladu osobu.“

Ana Rendulić

„Program mi je bio vrlo zanimljiv, otvorio mi je sasvim neke nove poglede u životu i nove interese. Zaista sam pronašla sebe u tome i zahvalna sam Učilištu na kvalitetnim predavanjima i kvalitetnom odnosu prema polaznicima.“

Jasna Roy Sabolić

„Odlučila sam se na taj korak i drago mi je da sam se odlučila. Dobila sam izvrsno znanje, izvrsne predavače, od svega moga straha da li ću uspjeti i da li ću odraditi želim poručiti da se može i da se može uz posao. Zadovoljna sam i osobito su mi najviše koristile vježbe. Osobno ne bih ništa mijenjala.“

Helena Šajatović

„Predavačice su bile odlične, prekrasne, bile su jako poučne i naučile su nas puno novih stvari koje smo zapravo znali i vidjeli, ali ih nismo znali iskoristiti na taj način. Mislim da je ova naša generacija bila jako dobra jer smo bili svi složni. Drugima bih preporučio da ga upišu čim prije.“

Dario Telišman

„Bila mi je iznimna čast biti u jednom ovakvom društvu profesionalaca.Htio bih se zahvaliti učiteljima, profesorima i djelatnicima Učilišta na pruženom i stečenom zvanju i svakako ću dalje preporučiti Ambitio ostalim budućim polaznicima i neki već dolaze.“

Karlo Tomašković

„Jako sam zadovoljna sa obrazovanjem i sa stečenim znanjem ovdje na Učilištu. Posebno bih istaknula mogućnost praktičnog izvođenja nastave koju smo imali u Stomatološkom kabinetu i radili smo kao da smo u pravoj ordinaciji. I zahvaljujem se našim profesorima koji su bili jako stručni i nesebično nam prenosili znanje i bili uvijek tu na raspolaganju.“

Dorotea Vukelja

„U ove dvije godine školovanja stekla sam puno znanja i iskustva novih, upoznala novih ljudi, mogu reći i prijatelja. Našla sam se u ovom zanimanju, ne bih ništa mijenjala i svima bih preporučila tko je imalo zainteresiran da upiše jer neće požaliti.“

Željka Zrilić

„Pohvalila bih Učilište Ambitio zbog izvrsnosti profesora i svih ostalih i preporučujem ga svima.“

Ivana Burić

„Sve mi se svidjelo i ne znam što bih izdvojila što mi se nije svidjelo. Od profesorica do cijele organizacije, praktički nisam trebala na ništa misliti. O svemu sam uvijek bila obaviještena, a profesorice su s toliko znanja, a toliko jednostavne i zanimljive. Svima bih preporučila svakako.“

Vanesa Deržić

„Odabrala sam Učilište Ambitio jer me privukla sama praktična nastava u Učilištu. Definitivno što se tiče samih profesora imam samo riječi hvale i što se mene tiče zaista ništa ne bih promijenila. Zahvaljujući svim profesorima odlučila sam pokušati upisati studij stomatologije nakon stažiranja.“

Laura Efremovski

„U ovoj školi je jako lijepo, puno toga se nauči i sazna, upoznaju se drugi ljudi i stvarno sam zadovoljna s ovim znanjem i ponosna sam sa sobom. Nije lako, ali sve što se hoće sve se može i to je najvažnije. Nauči se puno.“

Dunja Hečimović

„Ovo je jedno predivno iskustvo i s obzirom na moju trudnoću i kolege i profesori i referada svi su mi bili zaista velika podrška i potpora. Osjećala sam se uvijek ugodno i znanje koje sam dobila ovdje ne može se mjeriti s ničime kao ni prijateljstva.“

Dinka Jenko

„S Učilištem Ambitio sam jako zadovoljna jer cijelo to prenešeno znanje se vidjelo u daljnjem radu kada sam počela raditi i odlično je sve. Profesorice su divne, ljudi upišite ovo Učilište.“

Lucija Kerhač

„Po završetku svog školovanja mogu reći da sam zadovoljna sa svime, od profesora, referade svi su jako pomogli i izašli su puno u susret u ovoj uzbudljivoj školskoj godini sa Koronom, potresima, ali jako sam zadovoljna sa svime.“

Nikolina Mačić

„Ja sam odlučila upisati prekvalifikaciju jer me jako zanimalo to zanimanje dentalni asistent i nisam progriješila jer je stvarno odličan program. Profesori su izvrsni, puno toga se nauči i preporučila bh svakome i vrijedi i isplati se ovo upisati tako da savjetujem svima da upišu to i dobiju svoju diplomu.“

Barbara Marić

„Trud se isplatio jer sam našla posao već tijekom školovanja. Za ovo Učilište sam se odlučila, a ne za neko drugo jer sam dobila preporuku da je ovo najbolje. Sve mi se na Učilištu svidjelo općenito, organiziranost, pristupačnost prema nama, izlazak u susret.“

Katarina Marković

„Meni je sve bilo odlično, od profesora, komunikacije s profesorima sve mi je bilo super. Malo nam je ova korona druženje smanjila, ali sve pohvale za sve i vježbe i sve mi je bilo odlično. Bilo je zahtjevno, treba se učiti i ne možeš ne učiti i misliti kako ćeš bez toga proći ispite. Sve treba učiti, ali nije to ništa tako teško. Tko hoće taj može.“

Nikolina Mihočinec

„Svima bih toplo preporučila da se odluče za to jer su osoblje, profesorice svi su divni, krasni i puni podrške.“

Senka Minauf

6. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica na kraju pohađanja programa, 7. i 8. svibnja i 15. svibnja 2021. godine

„Vrlo sam zadovoljna, jer sam dobila jako dobru podlogu za rad u ordinaciji i mogu primijeniti znanje koje sam stekla ovdje. Apsolutno mi je sve dobro jer je razina obrazovanja na svakom nivou bila visoka, ali najveća prednost su vježbe u stomatološkom kabinetu. Svakako bih preporučila program svima koji se žele upisati, jer profesori dijele s nama znanja i iskustva iz vlastitog života i na primjerima nas uče kako da ne ponavljamo neke početničke greške i da budemo snalažljivi u poslu i dobro naučimo teorijska znanja koja ćemo potom znati primijeniti u praksi.”

Dorotea Vukelja

„Zadovoljan sam, super ste. Praktična nastava puno utječe na naš rad i daljnje usavršavanje. Naravno da ću preporučiti program jer ste stručni i jako uspješni te nas poslodavci hvale zbog novog znanja.”

D.T.

„Prezadovoljna sam, sve ću iskoristiti u sadašnjem poslu. Istaknula bih stručnost nastavnika koji su jako temeljiti i opširni. Već sam preporučila program drugima.”

L.K.

„Zadovoljna sam stečenim znanjem. Posebno bih izdvojila iz programa prof. Maju i prof. Ivanku Firić koje su stručne i educirane, na interaktivni način prenose znanje. Preporučila bih ga svima, jer većina nastavnika prenosi znanje na odličan način.”

Tihana Opuhač

„Preporučujem program jer je zanimljiv, odlični profesori, kvalitetno i dobro organizirano.”

V.D.

„Jako sam zadovoljna. Istaknula bih stručnost nastavnika s jako puno znanja i iskustva. Mislim da je program sam po sebi dobar i kvalitetan i takav treba i ostati. Preporučila bih ga jer je koristan i nauči se puno toga.”

B.M.

„Ističem profesoricu Firić i Petrinec na prenošenju ljubavi i znanja prema ovom poslu.”

K.T.

„Vrlo sam zadovoljna, sve naučeno se može iskoristiti u budućem poslu. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu zbog kvalitetnog programa.”

P.B.

„Zadovoljna sam vježbama koje nudi Učilište i na prenesenom znanju profesorice Firić i Petrinec te demonstraciji rada u ordinaciji dentalne medicine. Izdvajam iz programa praktičnu nastavu, stručnost nastavnika te korisnost znanja. Većina naučenog znanja može se primijeniti u ordinaciji.”

J.B.

„Vrlo sam zadovoljna. Ističem iz programa praktičnu nastavu zbog mogućnosti primjene znanja na radnom mjestu. Preporučila bih program svakome tko želi promjenu, novo životno iskustvo, trebao bi probati ako se vidi u ovom zanimanju.”

A.T.

„Nema se što izdvojiti, sve super. Preporučio bih program zbog stručnosti i ljubaznosti.”

Ž.V.

5. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon završetka programa, 19. i 20. lipnja 2020.

„Jako sam zadovoljna stečenim znanjem. Stručnost nastavnika je izuzetna. Njihovi naputci za praktičan rad su od velike važnosti. Svakako bih preporučila ovaj program, dapače, već i jesam. Iako strukom nikad nisam bila vezana za zdravstvo, ovo mi je otkriće.”

Sandra Marcelić

„U potpunosti sam zadovoljna znanjem koje sam stekla na Učilištu Ambitio. Posebno bih izdvojila stručnost nastavnika i kvalitetu programa. Sasvim sam zadovoljna sa programom prekvalifikacije, predložila bih da nastave onako kako su do sada i nemam zamjerki. Preporučila bih ga defintivno osobama koje su zainteresirane za ovo zanimanje, s obzirom na kvalitetu i stručnost nastavnika.”

Antonija Nikolić

„Jako sam zadovoljna i sviđa mi se što točno učimo kako trebamo raditi i što se sve treba znati u našoj struci kako bi što više napredovali. Ne bih ništa posebno izdvojila, jer sam iznimno zadovoljna kompletnim radom Učilišta. Zadovoljna sam stečenim znanjem i svakome bih preporučila ovaj program.”

Marija Rumbočić

„Jako sam zadovoljna, smatram da sam puno toga naučila i da sam spremna za rad kao dentalni asistent. Izdovjila bih praktičnu nastavu i nastavnike koji su nam pomogli i olakšali učenje. Mislim da Učilište Ambitio ima već sad sve što je potrebno za stjecanje znanja. Preporučila bih program svima jer sam stekla odlično znanje. Profesori su kvalitetni.”

A.P.

„Jako sam zadovoljna zbog stručnosti i pristupačnosti nastavnika. Svakako bih preporučila ovaj program jer je moguće uz posao obavljati sve zadatke.”

M.A.

„Više sam nego zadovoljna, sve pohvale profesorima koji su predmete učinili zanimljivima. Posebno bih izdvojila korisnost znanja zbog posla koji ću obavljati te stručnost nastavnika. Preporučila bih program drugima zbog iznimno zanimljivih predavanja.”

I.B.

„Jako sam zadovoljna i količinom znanja koje sam stekla, kao i načinom izvođenja nastave. Posebno bih izdvojila kvalitetu programa. Sve je jako dobro osmišljeno i koncipirano uz izvrsnu podršku zaposlenika učilišta. Preporučila bih ovaj program. Kvalitetan program, izvrsni predavači, ugodan prostor, educirani i ljubazni zaposlenici.”

Danijela Galić

Izvođenje online nastave tijekom epidemije uzrokovane koronavirusom (COVID-19), travanj 2020. god.

„Slažem se da je Učilište Ambitio odlično provelo organizaciju i prilagođavanje situaciji u kojoj smo se svi našli. Pristup online predavanjima je pristupačan, nije kompliciran i profesori nam odlično vode predavanja, s obzirom da su na daljinu. Sve pohvale za Vašu organizaciju i profesore koji su se također prilagodili ovom načinu rada. 👌”

A.N.

„S obzirom da je novonastala situacija nastupila iznenada smatram da je Učilište odradilo dobar posao. Online nastava je dobro organizirana i predavaci se trude. Ostalo je na nama.”

Danijela Galić

„Online nastava za mene predstavlja pozitivno iskustvo. Praćenje nastave iz udobnosti svog doma mi je daleko ugodnije. Željela bih pohvaliti našu profesoricu Ivanku Firić koja ima posebno intereresantna i kvalitetna predavanja upotpunjena praktičnim savjetima. Online nastavu vidim kao našu skoru budućnost.”

Ivona Bistrović

„Mislim da je online nastava na daljinu super i da bismo ju trebali koristiti u slučaju da smo spriječeni doći na predavanja npr. bolest.”

M.N.

„Osobno smatram da je ovakav način online obrazovanja odraslih osoba izrazito pozitivan. Znamo da odrasle osobe imaju puno obveza oko posla, obitelji i sl. sami ovaj proces školovanja zauzme im dobar dio slobodnog vremena tih narednih mjeseci školovanja. Kako i sve, tako i online nastava ima neke svoje prednosti i mane. Iako je svima drago biti s profesorima i kolegama u učionici, isto tako im je drago da nastavu odslušaju i iz udobnosti svog doma. Pozitivan razlog je i taj što osobe koje žive van Zagreba ne moraju trošiti veliku količinu novaca na prijevoz i smještaj, a i svima manji stres slušati nastavu od doma. Mislim da se i online putem prenosi jednaka, ako ne čak i veća količina znanja. Svi znamo da se apsolutno sva nastava ne bi mogla odraditi online zbog prirode posla dentalnog asistenta, ali volio bih kada bi online nastavu nastavili prakticirati, naravno polovično, npr. jedan dio od kuće (gdje bi mogli odraditi teorijske vježbe i usmene ispite) a drugi dio u Učilištu (gdje bi mogli odraditi vježbe i pismene ispite). Samim time to bi bio jedan veliki i pozitivan korak za Učilište i buduće generacije polaznika, pogotovo one van Zagreba.”

T.K.

„Zadovoljna sam odvijanjem nastave online putem, predavači se maksimalno trude odraditi predavanje na što zanimljiviji te edukativniji način. Svima nam je ovo novost, ali brzo smo se prilagodili uvjetima, a sve pohvale ipak idu nastavnicima jer predavati na ovakav način nije lako, a zaista odrađuju to profesionalno.”

A.T.

4. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon završenog programa i obrane završnih radova 28. i 29. lipnja 2019.

„Ja sam inače osoba koja uvijek traži i ide naprijed, želi samo naprijed gurati u životu. Međutim onda sam došla do jedne granice svog života kada sam vidjela da s mojom željom ne mogu naprijed. Tu se pojavio zid. Radila sam fizičke poslove u jednom domu zdravlja u ordinaciji na mjestu koje nisam htjela, ali sam s ovim svojim žarom uvijek znala da mogu više. Neću stati i idem dalje. Istraživala sam na internetu, upisala prekvalifikaciju i pojavila mi se ova škola. Nisam do sada znala što je dentalni asistent. Primijetila sam da je to rad u ordinaciji. Da je to ono što sam zapravo ja htjela od samog početka, rad sa zubima. Pomislila sam to je to. Godinu dana nakon školovanja stojim u onoj istoj ordinaciji s početka priče u svojoj bijeloj kuti u drugoj ulozi. Tada sam shvatila da je sve moguće, da je samo nebo granica.”

Ivona Pleše

„Vrhunska ste ekipa, svaka vam čast. Oduvijek me zanimala zdravstvena struka. Imala sam još kao dijete ambicije prema stomatologiji. Međutim nakon gimnazije sam se ipak odlučila za dva fakulteta sa kojih sam odustala. Htjela sam neku promjenu u obliku prekvalifikacije, jer smatram da za fakultet uvijek ima vremena. Nadmašili ste moja očekivanja od ovog Učilišta. Toliko znanja i prakse ste nam prenijeli, stvarno sam zadovoljna i iskreno nemam nikakvih negativnih kritika.”

Andrea Jurin

„Za Učilište Ambitio čula sam od svojih kolega i odlučila sam se za vas. Predavači su stvarno za svaku pohvalu, stvarno izvrsni ljudi i svakome bih preporučila da dođe ovdje. Sve je savršeno, sve je ok.”

Sanja Perić

„Na ovo Učilište došla sam na nagovor svojih prijateljica koje su sve većinom završile neko zdravstveno usmjerenje ili su medicinske struke fizioterapeuti i sl. Prvi dan dolaska u učilište bila sam uplašena jer sam mislila da ja to ne znam, da ja to ne mogu i da nisam rođena za to, jer je to ipak grana medicine. S vremenom sam dobila baš lijepi “vjetar u leđa” od osoba koje ovdje rade i podučavaju, a posebno bih izdvojila predavače gđu. Didak, Petrinec i Ivanku i Maju Firić. Sve pohvale referadi koja je jako ljubazna, izlaze u susret kada god to mogu. Preporučila bih ovo svima. I ja nakon godinu dana kada odradim pripravnički staž planiram nastaviti sa nekim medicinskim usmjerenjem, fakultetom ili slično.”

Vlatka Bašić

„Mislim da nisam mogla dobiti bolje od ovoga što sam dobila u Učilištu, jer prije ove edukacije nisam znala gotovo ništa pa ni da se ogledalce zove stomatološko ogledalce. Na obrani završnog rada mislim da se potvrdilo koliko znam. Zadovoljna sam u potpunosti sa svime.”

Tina Marjanović

„Upisala sam Učilište jer su mi sugerirali drugi. Uopće prije nisam bila zainteresirana za išta od ovoga, ali sam upisala, svidjelo mi se i super mi je znanje koje sam stekla. Zadovoljna sam sa svime. Nemam zamjerke, sve je dobro.”

Tea Marasović

„Zadovoljan sam sa profesorima, svi su stvarno profesionalci, imaju razumijevanja za nas odrasle osobe koje imamo svoje obaveze. Sve je super i što se tiče praktične nastave. Stvarno su nam sve pokazali.”

Matej Mužić

„Program je ispunio stoposto moja očekivanja, imate vrhunske predavače i što su nekada možda bili i “dosadni”, ali s pozitivne strane. Učili ste nas da mi koji to radimo pazimo na sve, da sami sebe štitimo. Na tome im zahvaljujem. Svaka škola je teška na svoj način, ali ovo je sve super.”

Mario Vuka

„Za ovu struku sam se odlučila jer su me uvijek zanimali zubi i ova struka me jako zanima. Jako sam zadovoljna s ovim učilištem, sa cijelim sadržajem, opširno je, ali i kvalitetno, posebno znanje koje smo dobili. Mislim da će mi itekako koristiti u budućnosti.”

Lucija Kimbrough

„Jako sam zadovoljna sa svojim učenjem na Učilištu Ambitio gdje sam upoznala divne ljude sa kojima ću, nadam se ostati i dalje u kontaktu.”

Marija Bagarić

„Nemam nikakve primjedbe. Učilište me oduševilo. Upisala sam ovo jer me interesira ovo zanimanje. U potpunosti ste ispunili moja očekivanja.”

Kristina Mladina

„Zadovoljna sam, mislim da su predavači stvarno odlični, profesionalni i stručni. Nemam nekih zamjerki.”

Jasmina Dulčić

4. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica tijekom školovanja 8. i 15. rujna 2018.

„S obzirom da prije upisa u program prekvalifikacije nisam radila poslove dentalne asistentice u potpunosti sam zadovoljna do sada stečenim znanjem i vještinama. Smatram da će mi biti od velike koristi u budućnosti. Posebno bih izdvojila angažman prof. Didak koja ima širok spektar znanja i iskustva te je odličan mentor. Preporučila ih budućim polaznicima da maksimalno sudjeluju u nastavi te da se povežu s mentorima zbog znanja i iskustva.“

A.J.

„Jako sam zadovoljna stečenim stručnim znanjem koji je obuhvatio baš sva područja (i uže) koja će nam trebati na poslovima dentalnog asistenta. Iz programa bih izdvojila praktičnu nastavu i povezivanje teorije i prakse na licu mjesta kojim sam zadovoljna i više od očekivanog. Zbog izrazite želje nastavnika da nas što više motiviraju na šaljiv, a ipak stručan način budućim polaznicima preporučujem školu AMBITIO te zbog stručnosti nastavnika i tajništva koji su nam uvijek dostupni i vrlo su susretljivi.“

V.Ž.

„Vrhunski i stručni predavači, pozitivna atmosfera te velika količina stečenog znanja i vještina kroz cijeli period školovanja. Izuzetno sam zadovoljna angažmanom profesora oko tumačenja stručnog teorijskog i praktičnog dijela nastave.“

B.M.

„Prije upisa u ovaj program nisam imala nikakvog iskustva u radu kao dentalna asistentica. Zadovoljna sam stručnošću nastavnika te primljenim znanjem. Budućim polaznicima bih preporučila da ako su u potrazi za prekvalifikacijom za zanimanje dentalni asistent da je Učilište Ambitio jako kvalitetna ustanova za to.“

L.K.

„Vrlo sam zadovoljan, mislim da ću stečeno teoretsko i praktično znanje uspješno primijeniti u budućem radnom odnosu. Posebno bih iz programa izdvojio stručnost nastavnika i Vježbovni centar. Svakako preporučujem ovo Učilište.“

Matija Begić

„Zadovoljna sam stečenim znanjem. Došla sam u učilište kao amater, bez ikakvog predznanja, a već sada sam puno naučila. Iz programa bih izdvojila predmet dentalno asistiranje. Budućim polaznicima bih preporučila redovito učenje, praćenje nastave na satu, redoviti dolazak na predavanja i uz ta tri savjeta postat ćete uspješan asistent.“

J.P.

„S obzirom da do sada nisam imala doticaj s radom u stomatološkoj ordinaciji jako sam zadovoljna stečenim znanjem u ovom učilištu koje ću moći primijeniti. Na učilištu ima izvrsnih predavača koji s entuzijazmom i stručnošću olakšavaju dolazak na predavanja kao i učenje. Budućim polaznicima poručujem da je svako ulaganje u znanje vrijedno truda i čini čovjeka zadovoljnijom osobom. Usvajajte što više znanja od izvrsnih predavača, jer znanje je jedino što vam nitko ne može oduzeti.“

S.B .

3. generacija programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon završenog programa i položenog završnog ispita 13. i 14. srpnja 2018. godine

„Sretna sam što sam došla u ovo Učilište iz razloga jer sam naučila jako puno novih stvari i iskorijenila svoje loše navike. Jako sam zadovoljna i iz razloga što je dobro što je škola vikendima te si ljudi mogu priuštiti i posao i školovanje. Općenito sam zadovoljna jer stvarno sam dobila znanje koje do sada nisam imala i to mi jako puno znači.“

Zdravka Bunčić

„Kada sam krenula sa pohađanjem ovog programa bila sam na nuli, a sad sam TOP. Jako puno sam naučila i veliko veliko iskustvo imaju predavači što mi je jako puno značilo. Čak sam prenijela i znanje na svog doktora, oralnog kirurga jer smatram da su jako bitni aseptični uvjeti rada u samoj sali. Pa mi čak u šali kaže: „Svaka ti čast, postala si prava asistentica!“ 😊 Upoznala sam super prijateljice ovdje u Učilištu, prekrasne osobe. Definitivno jedno veliko životno iskustvo i svakome ću preporučiti ovu školu. I sada znam da mogu kotirati na tržištu među najboljima.“

Vinkica Pečarević

„Ja sam jako zadovoljna sa Učilištem Ambitio, sa svim predavačima posebno sa mojom mentoricom prof. Firić. Dali ste mi znanja koja su mi toliko od koristi tijekom rada i jako mi je žao što nisam prije nego što sam postala dentalni asistent u praksi prošla i ovaj program. Svima preporučujem ovu školu i uopće nemojte dvojiti da li ova ili neka druga škola. Ambitio je br.1.“

Tihana Tadić

„Zahvaljujem se svojoj mentorici prof. Jadranki Petrinec i prof. Firić te svim ostalim predavačima jer sam stvarno narasla i u edukativnom smislu i kao osoba i upoznala sam prekrasne ljude u ovom Učilištu. Jedno veliko HVALA!!!“

Suzana Ivanić

„Dobila sam sve što sam očekivala i naučila sam puno, čak sam dobila i posao. To je odlika ovog Učilišta i vas svih.“

Renata Hoffer

„Ja sam izuzetno sretna što sam došla ovdje. Prije dvije godine nisam mislila da ću ovdje baš nešto naučiti, ali puno toga se promijenilo i puno toga smo naučili. Svima sam zahvalna, od profesora do referade i nadam se da ćemo se još negdje sretati od kongresa pa dalje.“

Mirela Škvorčević

„Ova prekvalifikacija mi je donijela puno toga, puno poznanstava i dobrih ljudi. Uvijek smo se svi super družili i puno toga smo naučili. Smatram da sam se dosta promijenila u ove dvije godine školovanja. Moje znanje se puno proširilo. I ovo mi je dodatan poticaj da samo nastavim dalje.“

Mia Rister

„ Od ovog Učilišta sam dobio puno puno više nego što sam očekivao. Od samih djelatnika koji su bili strpljivi za nas, izlazili nam ususret do profesora koji su nam prenijeli svoje znanje bez da su išta zadržali za sebe. Inače, moram priznati da sam često puta vidio da ljudi ne žele prenijeti svoje znanje jer gledaju na nekog kao na konkurenciju, ovdje sam dobio zbilja jako puno.“

Krunoslav Stojkić

„Naučila sam puno stvari koje nisam ni znala da postoje i shvatila sam koliko krivih stvari radim u svom svakodnevnom poslu, upravo iz razloga što do sada nisam imala nikakvo stručno vodstvo i nekoga tko me može uputiti kako se neke stvari rade. Tako da bih svakako preporučila ljudima da pohađaju tečajeve da vide kako se to radi i da se ovdje radi o ljudskim životima.“

Katarina Škegro

„Jako sam zadovoljna i sretna i svakome bih preporučila ovo. Stekla sam prekrasno zanimanje koje stvarno volim i vidim se u njemu do svoje mirovine.“

Jelena Novaković

„Izuzetno sam zadovoljna i velikom količinom znanja i stručnosti koju sam dobila od prof. Firić i prof. Petrinec i zaista mi je izuzetna čast što sam bila dio ove škole. Veselim se novim uspjesima jer od ponedjeljka krećem na posao. Zaposlila sam se u Dental centru Martinko.“

Dragana Kopasić

„Na početku je bilo malo naporno za nas koji nismo iz Zagreba, ali se na kraju ipak isplatilo. Stvarno smo dobili puno znanja. Iako radim u ordinaciji dentalne medicine, puno stvari nisam znala. Jako mi je drago da sam ih naučila i da ih mogu primijeniti i pokazati svojim kolegicama koje nisu dentalni asistenti.“

Branka Borak

„Ja sam zadovoljna sa svime i sa profesorima i sa znanjem koje sam stekla, jer nisam stvarno ništa znala. Suprug mi je stomatolog, ali bez obzira na to kada sam mu pričala što mi sve u Učilištu učimo iznenađen je pozitivno. Sve mi je bilo nepoznato i čudno, instrumentarij sve. Ali sada sve puno bolje razumijem i mislim da ću jednog dana super obavljati ovaj posao.“

Andrea Mušura

„Iako radim u ordinaciji već 8 godina, sada sam nakon Učilišta Ambitio shvatila što znači biti dentalni asistent, što znači raditi u ordinaciji, što znači dezinfekcija, čišćenje ordinacije, što znači sterilizirati nešto. Da dentalni asistent ne znači samo dodavanje instrumenata, već je nešto puno više. Znanje danas primjenjujem u ordinaciji koja mi dozvoljava da to primjenjujem jer znaju da sam educirana za to. Zahvaljujem svima od srca što ste me naučili što je stvarno moj posao.“

Ana Ninić

„Imate jako dobre predavače, predavače iz prakse i to je ono što mi je trebalo iako imam dosta iskustva u radu u ordinaciji. Ne treba mi netko tko mi čita iz knjiga, željela sam znanje iz prakse. Čekala sam tri godine da se upišem u ovaj program, pratim vas od prve upisane generacije. Smatram da doktor u ordinaciji radi svoj posao, ja radim svoj. Ovo bih preporučila svakoj dentalnoj asistentici.“

Željka Gnjatović

„Prije nego što sam upisala ovo Učilište nisam previše očekivala, mislila sam da je ovo papir i to je to. Ali mi je svakako puno značilo, bez obzira što sam imala radni odnos i iskustvo u ovom području koje nekako s vremenom prijeđe u rutinu. Svi mi nekako znanje stječemo iskustvom, ali mi je značilo jer sam ovdje stekla više stručno znanje.“

Antonija Rodić

„Prilikom upisa u Učilište prethodno sam radila u ordinaciji dentalne medicine i ovo mi je bila ulaznica za nešto više. Nakon nekog vremena shvatila sam da dosta stvari radim pogrešno, ispravila sam to.“

Dora Lenkić

2. generacija polaznika prekvalifikacije za zanimanje dentalnog asistenta nakon obrane završnog rada 14. i 15. srpnja 2017.

“Ja bih preporučila program, dapače ja nisam imala ni problem u traženju posla, puno stomatoloških ordinacija je čulo za Učilište Ambitio koje je na dobrom glasu i da sa ovog Učilišta izlaze dobri i kvalitetni dentalni asistenti. Nakon odrađene prakse, u sklopu školovanja, u jednoj stomatološkoj ordinaciji na kraju sam se u toj istoj i zaposlila.”

Ana Pinjuh

“Ja radim 2,5 god. u dentalnoj medicini i mislim da sam dobila puno jer mi je npr. dosta falilo teorije, praksu sam imala i puno sam naučila i sve pozitivno. Uz rad je zahtjevno učenje, ali vidim na poslu da mi je sad puno toga jasnije i imam širi pogled na neke stvari. Raspored je bio prilagođen nama polaznicima, ali su mi na poslu izlazili u susret. Mislim da će sada nakon ovog na poslu biti malo drugačije.”

Morana Horvat

“U godinu i pol dana mislio sam da se ne može dobiti tolika količina znanja, pogotovo da se ne može steći cijela nova struka koja po kurikulumu traje 4 godine. Učilište je jako dobro organizirano, predavači su profesionalni, na jednoj visokoj razini.”

Stjepan Vugdelija

“Prošli smo puno toga i mislim da smo stvarno dosta toga naučili, pogotovo tko je htio naučiti. Dobili smo puno informacija i imali smo jako puno dobrih nastavnika i to je mislim glavna snaga na Ambitiu. Mislim da je općenito bilo zahtjevno i dolaziti i učiti, ali razumijem da je takav program, a opet s druge strane dobili smo što smo trebali nazad. Kada se sve odvagne, ako misliš da možeš upiši program.”

Ana Cvitan

“Što se tiče školovanja jako sam zadovoljna, pogotovo moram naglasiti sa prof. Firić koja nam je jako puno stručnog znanja prenijela. Da trebam dati neku ocjenu dala bih +10.”

Mirjana Javor

“Općenito ja sam osobno jako zadovoljna i ukoliko nastavite raditi sa predavačima poput prof. Firić i prof. Petrinec mislim da će se svakako za ovo Učilište čuti i dalje. Prije ovog školovanja nisam radila u dentalnoj medicini.”

Danijela Kosić

“Radim u ordinaciji 10 godina i svejedno kad sam došla ovdje shvatila sam da jako malo znam, da je sve to bio praktični dio mog znanja. A ono znanje koje sada posjedujem i kako se sada mogu izražavati jedva čekam iskoristiti i da se nakon porodiljnog vratim na posao i koristim to znanje.”

Jelena Bučić

“Tek sam završila opću gimnaziju i krenula sam u dodatno obrazovanje za život nakon kojeg sam odmah dobila priliku za stažiranje, odnosno priliku za posao u struci. Znanje koje sam ovdje dobila tijekom 2 godine i cijeli program prekvalifikacije, točnije vještine, omogućili su mi da u ordinaciju ulazim sa baznim znanjem i stručnom terminologijom. Naučila sam dosta toga i jako sam sretna što su mi roditelji omogućili ovo školovanje.”

Tea Prpić

“Ja nisam do sada radila u struci, ali sam tijekom školovanja imala jedan događaj u kojem sam morala dokazati svoje samopouzdanje i znanje koje sam stekla na Učilištu. Radi se o kardiopulmonalnoj reanimaciji koju sam primijenila kod čovjeka kojem sam na kraju spasila život. Smatram da sam iz svih predmeta dobila veliko znanje, ne samo vezano za Hitna stanja, nego i općenito o Zdravstvenoj njezi, stvarno je bilo „vrh vrhova“. I vjerojatno bih sve ovo ponovila još jednom bez obzira na napor koji je bio i duljinu trajanja.”

Kristijana Garilović

1. generacija polaznika programa prekvalifikacije, ožujak 2015. - lipanj 2016.

“Program je ispunio moja očekivanja s obzirom na sadržaj i nastavnike. Budućim polaznicima bih preporučila ukoliko se žele baviti ovim poslom da se svakako upišu na program prekvalifikacije.”

Marija Mitrović

“Budućim polaznicima bih preporučila da je prekvalifikacija super, predavanja su poučna i prepuna informacija za naše buduće zanimanje, te da smo do sada jako puno naučili.”

Sandra Martinčević-Mikić

“Program je u potpunosti ispunio moja očekivanja, čak i više od očekivanog. Budućim polaznicima bih preporučila da budu ustrajni, ne odustaju. Svaki trud i napor uložen u ovaj program definitivno će se isplatiti.Izuzetno sam zadovoljna i sretna što sam imala priliku učiti od ponajbolje dvije nastavnice. Kvaliteta i količina znanja koje su nam prenijele je neprocjenjiva!!!”

I.O.

“Preporučila bih budućim polaznicima da redovito dolaze na nastavu jer to uvelike olakšava pripremu za ispite.”

Mia Papeš

“Preporučujem u potpunosti upis.”

Andriana Pulić

“Ako imate mogućnosti za daljnjim obrazovanjem ulažite u sebe.”

M.M.

“Program Učilišta Ambitio je ispunio sva moja očekivanja. Nastavnici su stručni i susretljivi, a sadržaj dobro uređen i zanimljiv.”

T.B.

“Učite i bit ćete bogatiji.”

Sanja Simić

“Jako sam zadovoljna. Ponosna sam na znanje i kvalitetu znanja koje sam stekla u ovoj školi. Izdvojila bih veliki trud nastavnika i predanost svom radu, te forsiranje na najvažnijim postupcima. Preporuka budućim polaznicima da se potrude koliko god mogu za svaki ispit.”

Mirjana Reštigorac

“Zadovoljna sam stečenim znanjem koje sam stekla kroz program i ispunili su moja očekivanja te preporučujem upis u potpunosti. Iz programa bih izdvojila praktičnu nastavu, jer su se profesorice maksimalno trudile prenijeti nam znanje i vježbe su bile jako poučne te smo dosta naučili.”

M.Š.

“Zadovoljna sam znanjem koje sam stekla kroz Učilište, a posebno bih izdvojila stručnost nastavnika.”

Dina Matutinović

“S obzirom na to da radim u stomatološkoj ordinaciji i imam već neko znanje, prezadovoljna sam s nadopunjavanjem istog.”

Petra Ciganović