Započele su prijave za četvrti stručni tečaj za dentalne asistente, 7. 9. 2019.

U subotu 7. 9. 2019. godine u prostoru Učilišta Ambitio održat će se četvrti, ujedno posljednji planirani tečaj stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini koje je Hrvatska komora dentalne medicine vrednovala s 10 bodova. Teme na četvrtom tečaju vezane su uz gluhe, slijepe, slabovidne i pacijente s intelektualnim poteškoćama u ordinaciji dentalne medicine – specifičnosti komunikacije; dentalnog/u asistenta/icu – člana tima u oralnoj medicini; parenteralnu terapiju u ordinaciji dentalne medicine – što, kako i kada. Na cjelodnevnom tečaju prezentirat će se spomenute teme kroz teorijski dio, a u praktičnom dijelu polaznici će imati priliku sudjelovati u demonstraciji preporučenih obrazaca komunikacije, instrumenata i pribora za izvođenje oralnih testova, pripreme pribora i materijala za aplikaciju parenteralne  terapije u Vježbovnom centru Učilišta. U cijenu tečaja uključen je i ručak kao i priručnik o temama s tečaja.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina, vjerujemo da će polaznici tečaja usvojeno znanje vrlo brzo moći primijeniti na svojim radnim mjestima kao dentalni asistenti.

Više informacija o tečaju možete pročitati na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/ 

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće se već sada prijaviti putem poveznice https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/ i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp