Započela su predavanja u programu usavršavanja za poslove u području slušne akustike

Dana 28. listopada 2019. godine započela su prva predavanja za drugu generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike. Ovaj jedinstveni program usavršavanja na tržištu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj omogućit će stjecanje vještina i kompetencija za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala. Na provedbi programa sudjeluje tim nastavnika – stručnjaka s dugogodišnjem iskustvom rada u ovom području među kojima je spec. otorinolaringolog i audiolog prim. dr. sc. Borut Marn.

Program u trajanju od 150 sati polaznici će pohađati tijekom 5 mjeseci trajanja programa. Po završetku programa polaznici će moći samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta i prilagoditi slušno pomagalo. Ovim programom stječe se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i kojim se potvrđuju stečene vještine i kompetencije za obavljanje poslova u području slušne akustike.

Ponosni smo što je prva generacija polaznika pokazala veliku motiviranost, zavidno znanje i vještine koje su ključne za rad u tom području, a to je odličan pokazatelj kvalitete ovog programa. Nadamo se da će i druga generacija polaznika biti jednako motivirana i uspješna u savladavanju potrebnih znanja i vještina koje će moći kvalitetno primijeniti u svojem budućem radu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp