Uspješno proveden program osposobljavanja za domaćina/icu broda u Trogiru

Dana 26. listopada 2019. godine Učilište Ambitio uspješno je provelo besplatni program osposobljavanja za domaćina/icu broda kod partnera Horvat turizam u Trogiru. Program se provodio u okviru ESF projekta „3D u hrvatskom turizmu – osposobljavanje za domaćina/icu broda, domaćina/icu smještajnih kapaciteta i domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva”. U programu su sudjelovale nezaposlene osobe koje su od 17. do 26. listopada 2019. godine stjecale teorijska znanja i praktične vještine za pružanje kvalitetne usluge tijekom boravka gostiju na brodu.

Budući domaćini/ice broda učili su kako pripremiti, servirati i poslužiti obroke za goste na brodu u okviru praktične nastave koja se odvijala na moru. Ujedno su kroz praktičnu nastavu stjecali znanja o organizaciji i provedbi turističkog boravka gostiju na brodu, načinu komunikacije s gostima uz vježbe simulacije situacija na brodu te spremanju, čišćenju i održavanju funkcionalnosti broda.

Po završetku praktične nastave uspješno je provedena završna provjera znanja te su polaznicima podijeljene potvrde o osposobljenosti za domaćina/icu broda.

Učenje od iskusnog poslodavca i boravak na brodu omogućio je polaznicima nova iskustva te znanja i vještine za pružanje turističke usluge sve traženije u nautičkom turizmu. Najistaknutiji pojedinci imat će priliku i zaposliti se kod nekog od poslodavaca.

Hrvatski turizam Vas treba!

Prijavite se na besplatno sudjelovanje u preostala dva programa za:

Prijaviti se možete i putem e-pošte Učilišta: info@uciliste-ambitio.hr  ili na telefon 01 4677 803.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp