“Stručnost i dostupnost predavača i kvaliteta cijele radionice, s naglaskom na praktični dio.”

U subotu 3. 12. 2022. godine u Vježbovnom centru Učilišta Ambitio, jedinstvenim za edukaciju dentalnih asistenata u RH, održana je još jedna radionica pod nazivom “Venepunkcija u ordinaciji dentalne medicine”, a koju je vodila Maja Barošević, mag. med. techn. s KBC-a Zagreb i Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Radionica je bila namijenjena dentalnim asistentima i doktorima dentalne medicine te svima onima koje zanima PRF – protokol.

U odličnoj atmosferi i pred brojnim zainteresiranim sudionicima radionice najviše se dao naglasak na praktični dio radionice. Nakon uvodnog dijela o venepunkciji, današnjim uređajima i demonstriranju tehnike venepunkcije na “školskom fantomu modela ruke” polaznici radionice u praktičnom dijelu vježbali su samostalno tehniku na školskom modelu ruke uz brojne savjete i veliko Majino iskustvo. Nakon toga uslijedila je demonstracija pripreme pribora i materijala za PRF tehnologiju, kojima se dobiva trombocitima obogaćen fibrin, centrifugiranje i priprema autolognog materijala, plazme bogate faktorima rasta.

Sudionici radionice bili su jako zadovoljni nakon završetka te su nakon radionice istaknuli da im se najviše svidjela:

– “Stručnost i dostupnost predavača i kvaliteta cijele radionice, s naglaskom na praktični dio.”

– “Sve lijepo organizirano, sažeto i vrlo profesionalno.”

– “Posebno bih izdvojila predavača. Jako se trudi prenijeti svoje znanje na nas i to odlično radi. Radionica je potpuno opremljena sa svim potrebnim materijalima za praktični dio.”

Ostala mišljenja možete pročitati OVDJE.

Na kraju su svim sudionicima dodijeljene potvrde o sudjelovanju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp