Stručno-edukativna radionica “Intraoralno skeniranje i dizajniranje u dentalnoj protetici i ortodonciji”- 1. 4. 2023. PRIJAVE U TIJEKU

U subotu 1. 4. 2023. godine u vježbovnom centru Učilišta Ambitio održat će se stručno-edukativna radionica pod nazivom “Intraoralno skeniranje i dizajniranje u dentalnoj protetici i ortodonciji”.  Radionica je namijenjena doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i dentalnim tehničarima.

Klasično uzimanje otisaka u ordinaciji dentalne medicine polako zamjenjuje intraoralni skener, uređaj koji se u dentalnoj medicini koristi za digitalno kreiranje otisaka. Sve dostupnija moderna tehnologiju snimanja zubi omogućava dobivanje preciznog 3D prikaza zubi i čeljusti. Postupak intraoralnog skeniranja traje samo nekoliko minuta, a za pacijenta je potpuno bezopasan i vrlo ugodan. Svladavanje vještina intraoralnog skeniranja i dizajniranja dentalnom timu omogućit će jednostavniji i elegantniji rad, a pacijentima vrhunski doživljaj profesionalizma.

Na radionici u teorijskom dijelu saznat ćete sve o radu s intraoralnim skenerom,  vrstama intraoralnih skenera, opremi, prednosti i nedostacima. Ujedno će se razgovarati o organizaciji dentalnog tima kod intraoralnog skeniranja te paniranju terapijskog postupka i dizajna u dentalnoj protetici i ortodonciji.

U praktičnom dijelu radionice sudionici će imati priliku aktivno sudjelovati u radu s intraoralnim skenerom i naučiti izraditi digitalni radni nalog prema dentalnom laboratoriju.

Radionicu će voditi Rezo Marijo, dentalni tehničar s dvadeset godina iskustva upravljanja vlastitim dentalnim laboratorijem te Bogadi Ivan, dr. med. dent. s višegodišnjim iskustvom iz područja implantološke protetike, protetike i estetike.

Pridružite nam se putem poveznice PRIJAVA.

Više informacija o tečaju možete pročitati OVDJE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp