Radionica “Dentalni asistent” započinje 15.09.2018. godine!!! Prijave su u tijeku!!!

Nakon prethodno održane dvije radionice u Učilištu Ambitio i radionice u sklopu Međunarodnog kongresa dentalne medicine „Dentex 2018.“ na Zagrebačkom velesajmu, nastavlja se ciklus radionica u školskoj ordinaciji Učilišta Ambitio.

U subotu 15.09.2018. godine na cjelodnevnoj radionici od 9 h do 17h, namijenjenoj dentalnim asistentima, doktorima dentalne medicine i svim zainteresiranima koji sudjeluju u procesu rada dentalne ordinacije, kroz teorijsko i praktično znanje prezentirat će se zanimljive, aktualne i vrlo korisne teme. Temu „Lokalna anestezija u dentalnoj medicini – što bi dentalni asistent trebao znati?” prezentirat će doc. dr. sc. Dragana Gabrić, dr. med. dent., temu „Tehnike venepunkcije i pripremni klinički protokol PRGF-a” pokazat će Maja Barošević, bacc. med. techn. zajedno sa Dijanom Didak, bacc. med. techn., a temu „Dentalno asistiranje u endodontskim terapijskim postupcima” prezentirat će Andrea Krcunović, bacc. med. techn.

Budući je cilj ovakvih radionica prezentiranje teoretskog znanja od strane vrhunskih stručnjaka, uz ostvarivanje što je moguće više interakcije sa sudionicima radionice, vjerujemo da će i ove teme zainteresirati struku. Radionice su nastale na inicijativu samih dentalnih asistenata kojima ovakve radionice pružaju dodatnu mogućnost proširivanja stručnog znanja. Za sve radionice moguće je unaprijed rezervirati mjesto na broj telefona: 01/ 4677 802 ili se direktno prijaviti putem poveznice na stranici radionice. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Mišljenja polaznika sa proteklih radionica nalase se na stranici mišljenja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp