Upisi u tijeku! Program usavršavanja za poslove u području slušne akustike

Usavršite se i Vi za slušnog akustičara i budite još uspješniji jer znanje je moć!

Ovaj jedinstveni formalni program usavršavanja u trajanju od 150 sati tijekom 4 mjeseca trajanja programa omogućit će Vam stjecanje znanja i vještina za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala.

Po završetku programa moći ćete samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta, podesiti i prilagoditi slušno pomagalo.

Prva generacija polaznika pokazala je veliku motiviranost, zavidno znanje i stekla praktične vještine koje su ključne za rad u tom području, a to je odličan pokazatelj kvalitete ovog programa.

Što su naši polaznici prve generacije rekli o svom iskustvu obrazovanja za slušnog akustičara u Učilištu Ambitio, pročitajte na sljedećoj poveznici:https://uciliste-ambitio.hr/program-usavrsavanja-za-poslove-u-podrucju-slusne-akustike/misljenja-polaznika-2/.

Natječaj za upis polaznika programa druge generacije dostupan je na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/program-usavrsavanja-za-poslove-u-podrucju-slusne-akustike/upisi/.

Prijavite se! Očekujemo Vas!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp