Pridružite nam se u novom ciklusu radionica za dentalne asistente

Na početku 2020. godine Učilište Ambitio poziva vas na sudjelovanje u novom ciklusu stručno-edukativnih radionica za dentalne asistente s ciljem nastavka vašeg profesionalnog i osobnog razvoja te razvijanja kvalitetne struke koja prati nova znanja i inovacije. Stručno-edukativne radionice održavat će se u tri termina, i to u veljači, travnju i rujnu 2020. godine, a okupit će zanimljive predavače – stručnjake s dugogodišnjim bogatim iskustvom rada u području dentalne medicine. To je jedinstvena prilika da nastavimo unaprjeđivati svoj rad usvajanjem novih znanja i vještina u svim područjima struke te na taj način osiguramo optimalne uvjete zdravstvene skrbi u najboljem interesu naših pacijenata i promocije struke u cjelini.

Prva stručno-edukativna radionica obuhvatit će teme vezane uz skidanje fiksne ortodontske naprave, primjenu i nuspojave bioloških lijekova u liječenju juvenilnog idiopatskog artritisa (JIA) te metode otiskivanja i odgovarajuće materijale, a održat će se 1. veljače 2020. godine s početkom u 9:00 sati u Učilištu Ambitio. Na radionici je osiguran ručak i priručnik o temama s radionice.

Više informacija o stručno-edukativnoj radionici možete pročitati na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/.

Za radionicu moguće je prijaviti se već sada putem poveznice https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/ i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Datumi i teme preostale dvije stručno-edukativne radionice:

26. rujna 2020. Nefarmakološke (alternativne) metode kontrole boli; Protokoli provođenja i kontrole sterilizacijskog postupka; PRF protokol

24. listopada 2020. Dentalna fotografija – aspekti dentalnog asistiranja; Implantologija – što bi dentalni asistenti trebali znati?; Parodontološki protokoli

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp