Prva predavanja za 13. generaciju polaznika programa usavršavanja za dentalne asistente

Prošlog petka i subote, 7. i 8. veljače 2020. novoupisana 13. generacija polaznika programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice započela je svoja prva predavanja u Učilištu Ambitio.

Idućih šest mjeseci pohađat će nastavu u Učilištu jednom mjesečno, točnije petkom i subotom uz kombinirano učenje putem multimedijskog interaktivnog sustava na daljinu, e-učenja koje omogućuje fleksibilnije učenje uz mogućnost obavljanja svojih redovnih dnevnih obaveza. U sklopu Učilišta polaznicima je na raspolaganju i jedinstveni Vježbovni centar u kojem se nalazi stomatološki stolac sa svom potrebnom opremom i materijalima na kojima mogu dodatno razvijati i usavršavati svoje vještine tijekom školovanja. Nakon odslušanih 6 mjeseci programa i odrađene praktične nastave u nekoj od vanjskih ordinacija polaže se završni ispit. Uspješno položenim ispitom dobiva se Uvjerenje o usavršavanju za poslove dentalnog asistenta čime se stječu uvjeti za izdavanje licence za rad na radnom mjestu dentalnog asistenta.

Dugogodišnji interes polaznika koji se svake godine upisuju u ovaj program dokazuje kvalitetu samog programa i prepoznavanje zanimanja dentalni asistent kod zdravstvenih djelatnika kao vrlo traženog u RH.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp