Novi instruktori rekreativnih sportova jačaju uslugu rekreativnog aktivnog turizma

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja 2022. godine provedena su tri programa osposobljavanja za poslove instruktora rekreativnog jedrenja na dasci, instruktora rekreativnog jedrenja i instruktora rekreativnog kajakaštva i kanuinga.

Polaznici su tijekom provedbe programa marljivo učili i stjecali teorijska znanja te s visokim stupnjem motivacije i upornošću uvježbavali praktične vještine koje su ključne za uspješno obavljanje poslova instruktora rekreativnog jedrenja, instruktora rekreativnog jedrenja na dasci i i instruktora rekreativnog kajakaštva i kanuinga.

Praktična nastava za instruktora rekreativnog jedrenja odvijala se na Jarunu u Yacht clubu Zagreb, za instruktora rekreativnog kajakaštva i kanuinga na Jarunu u Kanu klubu Končar, a za instruktora rekreativnog jedrenja na dasci u Šibeniku u obrtu Wind Rose. Po završetku programa polaznici su pristupili završnoj provjeri znanja te uspješno opravdali stečeno znanje tijekom programa.

Neki od njih će svoja stečena znanja i vještine primijeniti već i u ovoj turističkoj sezoni kod pružatelja usluga u rekreativnom aktivnom turizmu, a neki u okviru vlastitog obrta. Na tom putu želimo im puno uspjeha!

U tijeku je novi natječaj za upis polaznika, a prijaviti se možete na sljedećim poveznicama:

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp