Započela su prva predavanja za 19. generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove dentalnog asistenta

U petak i subotu, 16. i 17. veljače 2024. godine započela su prva predavanja za novoupisanu 19. generaciju programa usavršavanja za poslove dentalnog asistenta u Učilištu Ambitio.

Tijekom sljedećih 6 mjeseci polaznici će savladavati program putem kombiniranog načina odvijanja nastave, redovite nastave u učionici i uz multimedijski sustav e-učenja te praktičnu nastavu u odabranoj ordinaciji dentalne medicine. Zahvaljujući Vježbovnom centru Učilišta Ambitio, koji je potpuno opremljen potrebnom opremom i materijalima, polaznici imaju priliku dodatno usavršavati svoje znanje i vještine i tako u potpunosti biti spremni za sve zadatke koji se od njih očekuju u ordinaciji.

Prije početka predavanja novim polaznicima obratio se ravnatelj Učilišta Ambitio Alen Stranjik, mag. ing. aeroing., te Danijela Mikolaš, bacc. radiol. techn., stručna voditeljica obrazovanja. Prva predavanja započela su predavanjem Andreje Krcunović, bacc. med. techn., na temu „Svakodnevni rad u ordinaciji“.  Program je verificirala i Hrvatska komora dentalne medicine, a zdravstveni radnik koji isti upiše, oslobođen je od obveze stjecanja bodova za godinu u kojoj je polaznik tog programa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp