Prva generacija uspješno je završila program usavršavanja u području slušne akustike

U subotu 29. lipnja 2019. godine održana je završna provjera znanja za prvu generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike. Taj formalni program usavršavanja, jedinstveni u Republici Hrvatskoj i šire u regiji, omogućio je našim prvim polaznicima ključna znanja i vještine potrebne za kvalitetno i uspješno obavljanje poslova u području slušne akustike.

Tijekom tromjesečnog pohađanja programa polaznici su stjecali znanja i vještine za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira, podešavanja i prilagodbe optimalnog slušnog pomagala koje će primjenjivati u specijaliziranim trgovinama za slušna pomagala, optičarskim radnjama, poliklinikama i sl.  U tome ih je vodio tim nastavnika – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u tom području među kojima je prim. dr. sc. Borut Marn, spec. otorinolaringolog i audiolog. Po završetku programa polaznici su stekli javnu ispravu, odnosno Uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Ponosni smo što je prva generacija polaznika pokazala veliku motiviranost, zavidno znanje i stekla praktične vještine koje su ključne za rad u tom području, a to je odličan pokazatelj kvalitete ovog programa.

Vjerujemo da će stečeno znanje kao stručnjaci za slušnu akustiku uspješno koristiti u pružanju podrške osobama s poteškoćama sluha.

Želimo vam puno uspjeha u primjeni stečenih znanja u novih radnim izazovima!

Pročitajte mišljenja polaznika prve generacije:

https://uciliste-ambitio.hr/program-usavrsavanja-za-poslove-u-podrucju-slusne-akustike/misljenja-polaznika-2/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp