U subotu 27. 4. 2019. godine u prostoru Učilišta Ambitio održat će se drugi od ukupno četiri planirana tečaja stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini koje je bodovala Hrvatska komora dentalne medicine s 10 bodova. Teme na drugom tečaju vezane su za dentalno asistiranje u implantološkim oralnokirurškim zahvatima, naručivanje pacijenata u ordinaciji dentalne medicine i profesionalne rizike u radu s pacijentima oboljelima od hepatitisa u ordinaciji dentalne medicine. Na cjelodnevnom tečaju prezentirat će se spomenute teme kroz teorijski dio koje će polaznici kasnije moći iskusiti i u praktičnom dijelu tečaja kroz dostupne aparate i materijale u Vježbovnom centru Učilišta. U cijenu tečaja uključen je i ručak kao i priručnik o temama s tečaja.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina, vjerujemo da će polaznici tečaja usvojeno znanje vrlo brzo moći primijeniti na svojim radnim mjestima kao dentalni asistenti.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće se već sada prijaviti putem poveznice https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/ i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.