Započele su prijave za drugi stručni tečaj za dentalne asistente, 27. 4. 2019.

U subotu 27. 4. 2019. godine u prostoru Učilišta Ambitio održat će se drugi od ukupno četiri planirana tečaja stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini koje je bodovala Hrvatska komora dentalne medicine s 10 bodova. Teme na drugom tečaju vezane su za dentalno asistiranje u implantološkim oralnokirurškim zahvatima, naručivanje pacijenata u ordinaciji dentalne medicine i profesionalne rizike u radu s pacijentima oboljelima od hepatitisa u ordinaciji dentalne medicine. Na cjelodnevnom tečaju prezentirat će se spomenute teme kroz teorijski dio koje će polaznici kasnije moći iskusiti i u praktičnom dijelu tečaja kroz dostupne aparate i materijale u Vježbovnom centru Učilišta. U cijenu tečaja uključen je i ručak kao i priručnik o temama s tečaja.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina, vjerujemo da će polaznici tečaja usvojeno znanje vrlo brzo moći primijeniti na svojim radnim mjestima kao dentalni asistenti.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće se već sada prijaviti putem prijavnog obrasca na stranici radionice i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp