Započela su prva predavanja nove 6. generacije polaznika na programu usavršavanja slušnih akustičara

Dana 20. veljače 2023. godine započela su prva predavanja za šestu generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike. Ovaj jedinstveni program usavršavanja na tržištu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj omogućit će stjecanje vještina i kompetencija za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala. Na provedbi programa sudjeluje tim nastavnika – stručnjaka s dugogodišnjem iskustvom rada u ovom području među kojima je spec. otorinolaringolog i audiolog prim. dr. sc. Borut Marn.

Program je dodatno nadopunjen potrebnim znanjima iz područja dezinfekcije koja će budući stručnjaci u području slušne akustike primijeniti u svakodnevnom poslovanju kako bi osigurali sigurnost i zdravlje svojih klijenata te njih samih.

Vježbe koje su predviđene na programu provest će se u prostorijama Učilišta Ambitio u laboratorijskim uvjetima u manjim grupama kako bismo kvalitetu stjecanja praktičnih vještina zadržali na visokoj razini, dok će se praktični dio nastave odvijati u suradnji s poslodavcima s kojima Učilište Ambitio ima sklopljene Ugovor o suradnji.

Program u trajanju od 150 sati polaznici će pohađati tijekom 4 mjeseci trajanja programa. Po završetku programa polaznici će moći samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta i prilagoditi slušno pomagalo. Ovim programom stječe se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i kojim se potvrđuju stečene vještine i kompetencije za obavljanje poslova u području slušne akustike.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp