Od veljače 2021. godine Učilište Ambitio pokreće novi program osposobljavanja za poslove instruktora rekreativnog skijanja. Taj formalni program odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja na temelju pozitivnog mišljenja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Nacionalnog vijeća za sport. Sadržaj odobrenja možete pročitati ovdje.

Program u trajanju od 250 sati mogu pohađati osobe starije od 18 godina i s minimalno završenom srednjom školom u trogodišnjem trajanju.

Instruktor rekreativnog skijanja pruža poduku u osnovnim elementima skijanja svim dobnim skupinama, a po završetku programa osoba može raditi u sportskim klubovima ili turističkim agencijama koje se bave skijanjem, kod pružatelja usluga u posebnim oblicima turističke ponude u Hrvatskoj i inozemstvu ili pružati poduku u vlastitom obrtu.

Iskoristite priliku i prijavite se na osposobljavanje na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/program-osposobljavanja-za-poslove-instruktora-rekreativnog-skijanja/obrazac-za-prijavu/ .

Više o programu pročitajte na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/program-osposobljavanja-za-poslove-instruktora-rekreativnog-skijanja/ .