Četvrta generacija uspješno je završila program usavršavanja u području slušne akustike

U ponedjeljak 8. veljače 2021. godine održana je završna provjera znanja za četvrtu generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike. Taj formalni program usavršavanja, a koji je moguće pohađati i neformalno, jedinstveni u Republici Hrvatskoj i šire u regiji, omogućio je našim polaznicima ključna znanja i vještine potrebne za kvalitetno i uspješno obavljanje poslova u području slušne akustike. Program je ujedno obogaćen potrebnim znanjima iz područja dezinfekcije koja će se moći primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Tijekom četveromjesečnog pohađanja programa polaznici su stjecali znanja i vještine za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira, podešavanja i prilagodbe optimalnog slušnog pomagala koje će primjenjivati u specijaliziranim trgovinama za slušna pomagala, optičarskim radnjama, poliklinikama i sl.  U tome ih je vodio tim nastavnika – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u tom području među kojima je prim. dr. sc. Borut Marn, spec. otorinolaringolog i audiolog. Po završetku programa polaznici su stekli javnu ispravu, odnosno Uvjerenje o usavršavanju.

Vjerujemo da će i ova generacija stručnjaka za slušnu akustiku uspješno primijeniti svoje stečeno znanje u pružanju podrške osobama s poteškoćama sluha.

Želimo vam puno uspjeha u primjeni stečenih znanja u novim radnim izazovima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp