Tiskani su prvi udžbenici iz Dentalnog asistiranja koje je pripremilo Učilište Ambitio

Učilište Ambitio nedavno je izdalo prvi udžbenik iz Dentalnog asistiranja 1 koji je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a koji je uvršten u Katalog odobrenih udžbenika za šk. god. 2021./2022. Stvaranje udžbenika omogućeno je zahvaljujući podršci Klinike za stomatologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb, autorima koji su izradili nastavni sadržaj za dva nova udžbenika koja će olakšati rad budućim dentalnim asistentima, urednicima i recenzentima. Stvaranju udžbenika doprinijele su i naše predavačice Ivanka Firić, mag. med. techn i Dijana Didak, bacc. med. techn. na što smo posebno ponosni.

Udžbenici se već nalaze u Učilištu Ambitio, a svaki budući polaznik redovnog programa obrazovanja za zanimanje dentalni asistent dobit će udžbenik besplatno. Također, udžbenik će besplatno dobiti i svaki naš polaznik Učilišta Ambitio koji će mu svakako pomoći tijekom obrazovanja i unaprijediti stjecanje znanja i vještina.

Izdavanje udžbenika omogućeno je u okviru projekta “Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska” koji je u cijelosti financiran sredstvima Europske unije i to iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 46.555.165,83 kn, a u kojem Učilište Ambitio sudjeluje kao jedan od partnera nositelju projekta Školi za medicinske sestre Mlinarska.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp