Dobitnici najveće stipendije uručena nagrada u Učilištu Ambitio

U utorak, 29. 6. 2021. godine, u Učilištu Ambitio i službeno je dodijeljena najveća stipendija za zanimanje dentalni asistent u iznosu od 20.000,00 kn Marini Tadić iz Zagreba koju je osvojila na nedavno završenom natječaju pod nazivom “Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent”. Marina se tom prilikom upoznala s prostorima Učilišta Ambitio kao i s djelatnicima. Nakon što joj je ravnatelj Učilišta Ambitio Alen Stranjik uručio vrijednu stipendiju Marina je prošetala Vježbovnim centrom gdje će učiti i spajati teorijsko znanje iz programa prekvalifikacije u praksu. Marina je znatiželjno prelistavala i prvi udžbenik za dentalno asistiranje u Republici Hrvatskoj koji će također moći koristiti tijekom svog školovanja. Svoju osvojenu nagradu mora realizirati na nadolazećim upisima u rujnu 2021. godine.

Preostali dobitnici stipendija Helena Volenik iz Virovitice i Valentina Lupetina iz Matulja zbog privatnih obaveza nisu mogli prisustvovati uručenju osvojenih stipendija, a koje će im biti uručene naknadno.

Poslušajte kako je doživjela nagradu i zašto je odabrala baš Učilište Ambitio za svoj novi put i razvoj karijere. Marina će svoju nagradu realizirati na upisima 17. 9. 2021. godine kada joj je ujedno i prvi dan predavanja. Marina, sretno!!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp