Tečaj stručnog usavršavanja za dentalne asistente započinje 16. 2. 2019. Prijave su u tijeku!

Od 2019. godine Učilište Ambitio provodi tečajeve stručnog usavršavanja namijenjene dentalnim asistentima koje je bodovala Hrvatska komora dentalne medicine. Prvi u nizu tečajeva stručnog usavršavanja „Sterilizacija u dentalnoj medicini; Rizični pacijent s poremećajima disanja – što bi dentalni asistent trebao znati?; Dentalno asistiranje pri izradi kombiniranih protetskih radova” održat će se 16. veljače 2019. godine. Taj je tečaj Hrvatska komora dentalne medicine vrednovala kao tečaj stručnog usavršavanja s 10 bodova.

Na cjelodnevnom tečaju u vremenskom razdoblju od 9 do 16 sati prezentirat će se zanimljive, aktualne i vrlo korisne teme kroz teorijski i praktični dio programa. Temu „Sterilizacija u dentalnoj medicini“ prezentirat će Jasminka Mustač, med. ses. i Dijana Didak, bacc. med. techn., „Rizični pacijent s poremećajima disanja – što bi dentalni asistent trebao znati?“ objasnit će Zdenka Grilec, bacc. med. techn., a temu „Dentalno asistiranje pri izradi kombiniranih protetskih radova“ prezentirat će dr. sc. Mirela Maver Bišćanin, dr. med. dent., spec. protetike i Jadranka Petrinec, bacc. med. techn.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina kroz teorijski i praktični dio u kojem polaznici interaktivno sudjeluju u radu tečaja, vjerujemo da će navedene teme zainteresirati struku.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće je prijaviti se putem prijavnog obrasca na stranici radionice i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp