Svečana promocija naših polaznika na “Dentex”-u

Na međunarodnom sajmu dentalne medicine “Dentex”, u subotu 11. 6. 2022. godine, održana je svečana promocija dviju generacija polaznika programa dentalni asistent, 15.-te generacije programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice i 6.-te generacije programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica.

Uvjerenja o usavršavanju kao i  svjedodžbe o završnome radu na programu prekvalifikacije polaznicima su dodijelili ravnatelj Učilišta Ambitio mag. ing. aeroing. Alen Stranjik i predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine prim. mr. sc. Hrvoje Pezo, dr. med. dent. Uz ostale dužnosnike i predstavnike HKDM-a promociji su nazočile i nastavnice na programima za dentalnog asistenta Ivanka Firić, mag. med. techn., Jadranka Petrinec, bacc. med. techn. i Andrea Krcunović, bacc. med. techn. kao i obitelji i prijatelji.

Zahvaljujemo Hrvatskoj komori dentalne medicine koja je omogućila da se jedan ovako važan događaj održi na jednom od najvažnijih sajmova dentalne medicine koji je namijenjen i dentalnim asistentima.

Druženje se, uz zajedničku zdravicu, nastavilo na prigodnom domjenku.

Čestitamo svim polaznicima i želimo im puno sreće u razvoju njihovih karijera!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp