Prvi domaćini/ice smještajnih kapaciteta spremni za nove izazove rada u turizmu

Dana 14. listopada 2019. godine Učilište Ambitio uspješno je završilo provedbu besplatnog programa osposobljavanja za domaćina/icu smještajnih kapaciteta u Baški na otoku Krku u okviru ESF projekta „3D u hrvatskom turizmu – osposobljavanje za domaćina/icu broda, domaćina/icu smještajnih kapaciteta i domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva”. Program je obuhvaćao 2 dana teorijske i 11 dana praktične nastave te završnu provjeru znanja.

Polaznici su tijekom dva tjedna provedbe programa savladavali teorijska znanja i praktične vještine za pružanje kvalitetne usluge smještaja u privatnim turističkim kapacitetima kod partnera Polo Line koji ima dugogodišnje iskustvo u pružanju usluge smještaja. Naučili su kako pripremiti, servirati i poslužiti doručak za goste u okviru praktične nastave. Osim toga kroz praktičnu nastavu stekli su znanja o poslovanju u pružanju usluga smještaja, načinu komunikacije s gostima, prezentiranju turističke ponude destinacije te čišćenju i održavanju smještajnih jedinica. Učenje od iskusnog poslodavca pokazalo se vrlo motivirajućim i poticajnim te će im stečena znanja i vještine koristiti u budućem radu u turizmu. Najistaknutiji pojedinci imat će priliku i zaposliti se kod nekog od poslodavaca.

Po završetku praktične nastave uspješno je provedena završna provjera znanja i polaznicima su podijeljene potvrde o osposobljenosti za domaćina/icu smještajnih kapaciteta.

Još nije kasno za besplatno sudjelovanje na programima za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva u Višnjici i domaćina/icu smještajnih kapaciteta u Brodu na Kupi koji kreću uskoro, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti putem e-pošte Učilišta: info@uciliste-ambitio.hr, na telefon 01 4677 803 ili direktno se prijaviti na sljedećoj poveznici: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/prijava/ .

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp