Započela je nastava za novu 10. generaciju polaznika programa za zanimanje dentalni asistent

Dana 22. rujna 2023. godine započela su prva predavanja za novu 10. generaciju upisanih polaznika programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica koja će tijekom 20 mjeseci stjecati teorijska stručna znanja za ovo zanimanje uz pomoć predavača – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u dentalnoj medicini, kao i razvijati praktične vještine uz prisustvo mentora u našem jedinstvenom vježbovnom centru Učilišta te vanjskoj ordinaciji dentalne medicine.

Veliki interes koji i ove godine nije izostao dokazuje da je dentalni asistent još uvijek jedno od najtraženijih zanimanja u Republici Hrvatskoj te da su polaznici prepoznali kvalitetu izvođenja nastave u Učilištu te ogroman trud koji nastavnici ulažu u svakog polaznika.

U uvodnom dijelu svima prisutnima obratio se ravnatelj Učilišta Alen Stranjik i izrazio dobrodošlicu novim polaznicima programa. Osim predstavljanja rada i osoblja Učilišta, Alen Stranjik je naglasio novim polaznicima da se polaznici Učilišta već tijekom svojeg školovanja zapošljavaju u ordinacijama dentalne medicine zahvaljujući znanju i vještinama koje stječu kroz školovanje koje pruža Učilište. Ujedno je i naglasio da je Učilište spremno pružati im svu podršku na njihovom putu ka stjecanju budućeg zanimanja. Osim ravnatelja, polaznicima se obratila i voditeljica obrazovanja Danijela Mikolaš s uputama koje bi polaznici tijekom svojeg obrazovanja trebali slijediti kako bi im iskustvo učenja u našem Učilištu bilo uspješno.

Iako povratak u školske klupe i proces učenja za svakog od njih zasigurno nije lagana odluka, vjerujemo da njihova volja, upornost i želja za promjenom zanimanja svakako će biti veliki poticaj za uspješno obrazovanje.

Svim polaznicima želimo puno uspjeha u njihovom obrazovanju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp