Proglašenje dobitnika stipendija u iznosima 20.000 kn, 10.000 kn i 6.000 kn

Nakon uspješno provedenog prošlogodišnjeg nagradnog natječaja Učilište Ambitio je i ove godine tijekom 5. i 6. mjeseca raspisalo natječaj u kojem je dodijelilo tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Dobitnice stipendija u iznosima od 20.000 kn, 10.000 kn i 6.000 kn su Kristina Dogan iz Viškova, Dubravka Horvatek iz Čilipa i Carlla Brunna Kasun iz Zagreba. Natječaj “Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent” održao se od 20. 5. do 3. 6. 2020. Svi zainteresirani svojim kreativnim odgovorom trebali su zadovoljiti jedan od tri uvjeta zašto su baš oni idealni kandidati za osvajanje stipendije. Kristina, Dubravka i Carlla svojim odgovorima uspjele su osvojiti vrijedne stipendije koje će im olakšati školovanje i put do željenog cilja.

Evo što su nam nakon dodjele o svojim očekivanjima rekle same dobitnice:

“Moje očekivanje od prekvalifikacije za dentalnog asistenta je svakako jedno novo iskustvo u životu ili bolje reći nova smjernica za budućnost na profesionalnom planu. Svi smo svjesni da si znanjem otvaramo neka nova vrata zahvaljujući ulaganju u sebe te konstantnim učenjem i poboljšavanjem stečenog znanja, stoga smatram da nikad nije kasno napraviti preokret u životu te se odlučiti za novo zanimanje, neovisno o prethodnom obrazovanju. To je bio i razlog moje želje za pohađanjem ove prekvalifikacije, učenje sadržaja uz profesionalne predavače te usvajanje novih stručnih znanja kroz popratni praktični dio nastave, koji će mi biti od koristi kasnije u radu. Nadam se da ću po završetku programa i sama postati konkurentni dentalni asistent koji će iza sebe imati kvalitetno znanje i praksu te kotirati na tržištu uz bok najboljima, zahvaljujući učilištu Ambitio.” (Kristina Dogan, dobitnica stipendije u vrijednosti od 20.000 kn)

“Još jednom Vam se zahvaljujem na ovoj predivnoj prilici! Izabrala sam zanimanje osobno i time se ponosim.

Mislim da je lijepo raditi posao koji prije svega usrećuje ne samo mene nego i same pacijente, te im doslovno vraća osmijeh na lice. Na samoj dodjeli stipendije, koja je bila kao vjetar u leda i potvrda dobrog izbora, neopisivo sam motivirana visokom profesionalnoscu učilišta Ambitio.

Znam da me čeka puno učenja i prakse, ali ono što me tjera prema tome je to što se na kraju školovanja vidim kao izvrsna dentalna asistentica. Što dolazi na kraju bit će moja životna nagrada, radit ću ono što volim s ljubavlju i stručno.” (Carla Brunna Kasun, dobitnica stipendije u vrijednosti od 6.000 kn)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp