Prekvalifikacija za farmaceutskog tehničara – TVOJ novi početak!

Brojni su razlozi zašto smo u životu odabrali određeno zanimanje, a naknadno shvatimo da nas to zanimanje uopće ne privlači ili da radimo posao koji nas ne usrećuje. Često nas životna situacija jednostavno natjera da radimo posao za koji se nismo školovali i u sebi maštamo o nekom drugom poslu, drugom zanimanju koje bi nas emocionalno ispunjavalo i zbog kojeg bi se s posla vraćali kući zadovoljni.

Unazad nekoliko godina prekvalifikacije za određena zanimanja postale su, na neki način, rješenje za nove mogućnosti, ostvarenje želje za rad u željenom zanimanju i za kojima sve više odraslih, ali i mladih osoba iskazuju interes. Prednost im je kraće obrazovanje, mogućnost učenja uz posao i obitelj te novo zanimanje i nova srednja škola. Interes je posebice velik u zdravstvenim zanimanjima. Jedno zanimanje koje se dodatno ističe je stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacija za farmaceutskog tehničara, a koje je po pitanju zaposlenja i visine plaća postalo jedno od najprivlačnijih zanimanja u sektoru zdravstva i socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji. Zbog povećane prosječne starosti populacije i sve veće potrebe za lijekovima raste i potreba za farmaceutskim tehničarima.

Nikad nije kasno za učenje i napredovanje

Prekvalifikacija za zanimanje farmaceutski tehničar omogućava rad u ljekarni, koja je i najčešće mjesto rada farmaceutskog tehničara, u laboratoriju te farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Za kvalitetno obavljanje ovog posla potrebno je i stručno obrazovanje koje se može steći na Učilištu Ambitio, ustanovi za obrazovanje odraslih u Zagrebu, kroz 20 do 24 mjeseca. Naglasak je i na samoj kvaliteti pružanja obrazovanja i to kroz suradnju s nastavnicima, stručnjacima s bogatim dugogodišnjim iskustvom u praksi i praćenju inovacija, kvalitetnim administrativnim timom te modernim prostorom opremljenim sa svom potrebnom opremom za laboratorijski rad na vježbama. Program je odobrilo Ministarstvo znanosti obrazovanja RH kao formalni program.

Ništa bez prakse

Učilište Ambitio pomaže svojim polaznicima pronaći mjesto obavljanja stručne prakse. Značajan broj sati provodi se u laboratoriju pod vodstvom iskusnih mentorica, a tek kada svladate osnove laboratorijskog rada u Učilištu, upućujemo Vas na prakticiranje naučenog što je naša najveća prednost, a za Vas znači potpunu spremnost za tržište rada. Zbog ovakvog načina rada i obrazovanja polaznici se lako zapošljavaju. Praktična nastava traje mjesec dana.

Partneri u provedbi praktične nastave s kojima Učilište ima potpisan sporazum o suradnji

TVOJ novi početak

Ukoliko želiš zavoljeti svoj posao, voliš općenito rad s ljudima, lijekovima i pomagati ljudima, voliš predanost i pedantnost u radu, ovaj posao je kao stvoren za tebe. U tijeku su prijave za upis u 1. generaciju polaznika ovog programa. Početak nastave planiran je za 13. veljače 2023. godine. Više o cijeni prekvalifikacije programa za farmaceutskog tehničara možete pronaći na: http://www.uciliste-ambitio.hr ili na tel: 01/4677 802. Adresa Učilišta Ambitio je: Kuniščak 1A, Črnomerec, Zagreb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp