Početak nastave za novu 9. generaciju polaznika programa za zanimanje dentalni asistent

Dana 23. rujna 2022. godine započela su prva predavanja za novu 9. generaciju upisanih polaznika programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica koja će tijekom 20 mjeseci stjecati teorijska stručna znanja za ovo zanimanje uz pomoć predavača – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u dentalnoj medicini, kao i razvijati praktične vještine uz prisustvo mentora u našem jedinstvenom vježbovnom centru Učilišta te vanjskoj ordinaciji dentalne medicine.

Veliki interes koji i ove godine nije izostao dokazuje da je dentalni asistent još uvijek jedno od najtraženijih zanimanja u Republici Hrvatskoj i da su polaznici prepoznali kvalitetu izvođenja nastave te ogroman trud koji nastavnici ulažu u svakog polaznika.

U uvodnom dijelu svima prisutnima obratio se ravnatelj Učilišta Alen Stranjik i izrazio dobrodošlicu novim polaznicima programa. Osim predstavljanja rada i osoblja Učilišta, Alen Stranjik je naglasio novim polaznicima da se polaznici Učilišta već tijekom svojeg školovanja zapošljavaju u ordinacijama dentalne medicine zahvaljujući znanju i vještinama koje stječu kroz školovanje koje pruža Učilište. Ujedno je i naglasio da je Učilište spremno pružati im svu podršku na njihovom putu ka stjecanju budućeg zanimanja. Osim ravnatelja, polaznicima se obratila i voditeljica obrazovanja Marija Zubak s uputama koje bi polaznici tijekom svojeg obrazovanja trebali slijediti kako bi im iskustvo učenja u našem Učilištu bilo uspješno.

Svim polaznicima podijeljeni su besplatni udžbenici iz dentalnog asistiranja koji će im zasigurno pomoći u savladavanju novog gradiva.

Iako povratak u školske klupe i proces učenja za svakog od njih zasigurno nije lagana odluka, vjerujemo da njihova volja, upornost i želja za promjenom zanimanja svakako će biti veliki poticaj za uspješno obrazovanje.

Svim polaznicima želimo puno uspjeha u njihovom obrazovanju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp