Održana stručno-edukativna radionica „Dentalna fotografija by Miloš Ljubičić“

Dana 5. studenog 2022. godine u vježbovnom centru Učilišta Ambitio ponovno je održana stručno-edukativna radionica dentalne fotografije The Bigger Picture by Miloš Ljubičić. Na radionici su sudjelovali doktori dentalne medicine i dentalni asistenti. Radionicu je vodio Miloš Ljubičić, doktor dentalne medicine i dentalni fotograf, tvorac međunarodno priznatog tečaja dentalne fotografije “The Bigger Picture”.

Radionica je obuhvaćala teorijski i praktični dio. U teorijskom dijelu radionice polaznici su stekli znanja o standardizaciji protokola u komunikaciji, važnosti dentalne fotografije u suvremenoj dentalnoj medicini, osnovama fotografije, razumijevanju svjetla u dentalnoj fotografiji te intraoralnoj/ekstraoralnoj fotografiji.

U dinamičnoj i veseloj atmosferi u praktičnom dijelu radionice polaznici su uvježbavali vještinu izrade svih preporučenih kadrova fotografije te izradu intraoralne/ekstraoralne fotografije.

Po završetku radionice svaki polaznik dobio je potvrdu o sudjelovanju, a njihova mišljenja o radionici pročitajte OVDJE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp