Održan je Virtualni dan na društvenoj mreži Facebook

Učilište Ambitio ustanova za obrazovanje odraslih održala je u petak 19. 3. 2021. godine u vremenu od 18 do 19 h događaj uživo pod nazivom “Kako postati vrhunski dentalni asistent?” putem društvene mreže Facebook. Sve zainteresirane osobe mogle su saznati informacije o programu stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asient/ica te programu usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice u Učilištu Ambitio.

O prednostima školovanja, praktičnim vježbama u školskoj ordinaciji Učilišta, zapošljavanju u Hrvatskoj i izvan nje te svojim iskustvima govorili su Ivanka Firić, magistra sestrinstva i jedan od glavnih predavača na dentalnom asistiranju, Marija Zubak, stručna voditeljica obrazovanja nu Učilištu Ambitio, Ivona Rimac, polaznica koja je kao zdravstveni djelatnik završila program usavršavanja za poslove dentalnog asistenta i Ariana Titijevski koja je pri kraju školovanja na programu prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent.

Tijekom događaja proveli smo nagradni natječaj i dodijelili 10 % popusta na programu prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica. Sretna dobitnica je Marija Melkić iz Vrbovca koja je dala odgovor koji je najbliži točnom odgovoru koliki je broj upisanih dentalnih asistenata u Učilištu Ambitio od 2013. godine do danas, a to je 782.

Najzanimljivije trenutke Virtualnog info dana možete pogledati u priloženom videu:

U tijeku su prijave za:

Program usavršavanja za poslove dentalnog asistenta: link

Program stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent: link

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp