KAKO POSTATI VRHUNSKI DENTALNI ASISTENT? – VIRTUALNI INFO DAN

Učilište Ambitio ustanova za obrazovanje odraslih u petak 19. 3. 2021. godine u vremenu od 18 do 19 h organizira događaj uživo pod nazivom “Kako postati vrhunski dentalni asistent?” putem društvene mreže Facebook, na kojoj će svi zainteresirani moći saznati:

  • zašto je danas dentalni asistent jedno od najtraženijih zanimanja u Republici Hrvatskoj i Europi,
  • zašto upisati program stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent te program usavršavanja za dentalne asistente,
  • koje su prednosti ovog posla danas kod nas i u okruženju,
  • koje su prilike tijekom obrazovanja, ali i nakon završetka i stjecanja zanimanja,
  • saznati više o teorijskoj i praktičnoj nastavi te o mogućnostima upisa, smještaja, kreditiranja i zapošljavanja tijekom školovanja,
  • poslušati iskustva polaznica Ivone sa završenog programa usavršavanja i Ariane koja je u tijeku školovanja na programu prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent.

Voditeljice događaja su Ivanka Firić, mag. med. techn, predavač na glavnim predmetima iz dentalnog asistiranja i Marija Zubak, stručna voditeljica obrazovanja.

Tijekom događaja postavit ćemo i nagradno pitanje nakon kojeg ćemo dodijeliti 10 % popusta na jedan od programa obrazovanja, i to programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice ili programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica. Više detalja o nagradnom natječaju možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Ovdje možete pristupiti događaju :https://fb.me/e/7m6jVCaSI

Vidimo se 19. 3. u 18 h!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp