Održan je treći stručni tečaj za dentalne asistente

U subotu 15. lipnja 2019. godine u Vježbovnom centru Učilišta Ambitio održan je treći pretposljednji tečaj stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini.

Teme na ovom tečaju bile su vezane uz suvremeni postupak postavljanja fiksne ortodontske naprave – uloga dentalnog asistenta, specifičnosti rada dentalnog asistenta u ordinaciji dječje dentalne medicine i profesionalne rizike u dentalnoj medicini.

Na cjelodnevnom tečaju sudionici su uz vrhunske predavače učili i usavršavali postojeće znanje iz područja ortodoncije, asistiranja u dječjoj stomatologiji i profesionalnih rizika u dentalnoj medicini.

Sudionici su za sudjelovanje na tečaju dobili 10 bodova od Hrvatske komore dentalne medicine. Slike s tečaja možete pogledati ovdje.

Idući ujedno zadnji tečaj ove godine je 7. rujna 2019. s temama: Gluhi, slijepi, slabovidni i pacijenti s intelektualnim poteškoćama u ordinaciji dentalne medicine – specifičnosti komunikacije; Dentalni/a asistent/ica – član tima u oralnoj medicini; Parenteralna terapija u ordinaciji dentalne medicine – što, kako i kada?”.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće je prijaviti se već sada putem prijavnog obrasca na stranici radionice i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Više informacija o tečaju uskoro na mrežnoj stranici Učilišta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp