Održan je prvi od četiriju stručnih tečajeva za dentalne asistente

U subotu 16. 2. 2019. godine u prostoru Učilišta Ambitio održan je prvi od ukupno četiri planirana tečaja stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini koje je bodovala Hrvatska komora dentalne medicine sa 10 bodova. Teme na prvom tečaju bile su vezane za sterilizaciju u dentalnoj medicini, rizičnog pacijenta s poremećajima disanja – što bi dentalni asistent trebao znati i dentalno asistiranje pri izradi kombiniranih protetskih radova. Na cjelodnevnom tečaju prezentirane su teme kroz teorijski dio koje su polaznici kasnije mogli iskusiti i u praktičnom dijelu tečaja kroz dostupne aparate i materijale u Vježbovnom centru Učilišta.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina, vjerujemo da će polaznici tečaja usvojeno znanje vrlo brzo moći primijeniti na svojim radnim mjestima kao dentalni asistenti.

Idući planirani tečaj je 27. 4. 2019. s temama: “Dentalno asistiranje u implantološkim oralnokirurškim zahvatima; Naručivanje pacijenata u ordinaciji dentalne medicine; i Profesionalni rizici u radu s pacijentima oboljelima od hepatitisa u ordinaciji dentalne medicine”.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće se već sada prijaviti putem prijavnog obrasca na stranici radionice i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp