Održan je Dan otvorenih vrata u Učilištu Ambitio

Dana 11. srpnja 2019. godine u Učilištu Ambitio održan je Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane osobe za pohađanje programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/ asistent/ica i programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice. Na ovom događanju zainteresirane osobe imale su priliku saznati sve informacije o programima i njihovim prednostima pohađanja u Učilištu Ambitio te o svemu onome što ih interesira.

U uvodnom dijelu svima prisutnima obratio se ravnatelj Učilišta Alen Stranjik te zahvalio na dolasku i interesu za programe Učilišta. Osim predstavljanja rada i osoblja Učilišta, ravnatelj je istaknuo važnost kvalitete pružanja obrazovanja u Učilištu u koju se najviše ulaže i po kojoj se Učilište najviše razlikuje od drugih ustanova koje pružaju iste programe obrazovanje odraslih. Iz višegodišnjeg iskustva rada u Učilištu ravnatelj je napomenuo da je zanimanje dentalni asistent vrlo traženo zanimanje u RH i da se polaznici već tijekom svojeg školovanja u Učilištu zapošljavaju u ordinacijama dentalne medicine. Ujedno je pružio sve potrebne informacije o mogućnostima kreditiranja školovanja u jednoj od hrvatskih banaka.

Nakon uvodnog dijela prisutnima je zanimanje dentalni/a asistent/ica i mogućnosti zapošljavanja predstavila u kraćem predavanju Ivanka Firić, mag. med. techn., jedna od naših glavnih predavačica na programu dentalni asistent.

Potom su prisutni imali priliku uz našu nastavnicu razgledati Učilište i Vježbovni centar, odnosno ordinaciju dentalne medicine u samome Učilištu u kojoj se održavaju vježbe, a koja omogućava potpunu spremnost i konkurentnost na tržištu rada. Događaju je prisustvovala jedna bivša polaznica i jedan sadašnji polaznik programa dentalni asistent koji su svojim opisom školovanja u Učilištu bolje približili iskustvo uspješne promjene karijere te rado odgovorili na sva pitanja prisutnih.

Sve osobe ujedno smo darivali prigodnim Elmex proizvodima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp