Naš bivši polaznik otvorio je vlastiti centar u kojem pruža usluge i iz područja slušne akustike

Naš bivši polaznik programa usavršavanja za poslove u području slušne akustike Mario Markušić, inače inženjer optometrije, danas vrlo uspješno spaja dobiveno znanje iz oba područja. Svakodnevno ga primjenjuje u nedavno otvorenom vlastitom očnom i slušnom centru Marks te ne krije zadovoljstvo dobivenim znanjem iz područja slušne akustike u Učilištu Ambitio. „Znanje, praktično i teoretsko je iznimno s obzirom da nisam imao predznanja o slušnoj akustici, vrijedi cijene školarine. Posebno bih izdvojio predavanja od dr. Marna i Matije Krkleca koja su jako zanimljiva, poučna i  nadasve korisna. Program bih preporučio drugima, a posebice svojim djelatnicama. Program je teoretski i praktično čak i iznad očekivanja.”.

Mario nam je odgovorio i u kojoj mjeri specifično znanje iz područja slušne akustike koristi u svom centru Marks. “ Koristim ga, jer nakon kontrole vida radim kontrolu sluha jer su optometrija i slušna akustika usko povezane, pogotovo kod osoba starije životne dobi te u jednom posjetu kod osobe se riješe dva problema vezana uz vid i sluh. Koristim znanje uzimanja otisaka za umetak, kontrolu sluha, komunikacije sa ljudima sa oštećenjem sluha…”.

Mario je zaista lijepi primjer gdje uloženi trud u vlastito obrazovanje i usavršavanje u konačnici rezultira otvaranjem suvremenog centra gdje na veselje svih korisnika pruža i spaja dvije usluge na jednom mjestu. Želimo mu puno posla i zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp