Kako mogu pronaći posao? Osvoji stipendiju u iznosu 1.800,00 EUR za program usavršavanja za dentalnog asistenta

Zanimanje dentalni asistent i dalje je najtraženije zanimanje u Republici Hrvatskoj i ordinacije dentalne medicine za njima su u stalnoj potrazi. Ako ste zdravstvenog zanimanja, a želite učiti i biti dio dentalnog tima, pruža vam se jedinstvena prilika osvojiti stipendiju za školovanje u vrijednosti od 1.800,00 € i posao s radnim mjestom u Splitu.

Jedinstvenu priliku svim zainteresiranima pruža Ordinacija dentalne medicine Dental Care Croatia iz Splita, u suradnji s Učilištem Ambitio, koja omogućuje jednoj osobi pohađanje programa usavršavanja za poslove dentalnog asistenta s novom nadolazećom 18. generacijom, 26. 5. 2023. godine, nakon čega joj ordinacija osigurava posao u novostečenoj struci.

Sve što morate napraviti je javiti se u ordinaciju, što prije, na e-mail: info@dental-care-croatia.com, uz napomenu: Za stipendiju u Učilištu Ambitio i saznati na koji način možete osvojiti vrijednu stipendiju koja vam može osigurati karijeru u svijetu dentalne medicine. Cijena programa usavršavanja je 1.800,00 EUR, odnosno 13.562,10 HRK.

Iskoristite jedinstvenu priliku za školovanje – steknite potrebne vještine i znanje. Pridružite se vrhunskom timu dentalnih stručnjaka u renomiranoj splitskoj ordinaciji Dental Care Croatia, koja uvijek pruža više svojim djelatnicima te stipendira mlade naraštaje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp