Dodjeljujemo 3 stipendije za prekvalifikaciju za dentalnog asistenta. Iskoristi priliku!

Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent!

Nakon uspješno provedenoga nagradnog natječaja prošle godine, Učilište Ambitio u suradnji s portalom Educentar organizira novi nagradni natječaj u kojem ponovno dodjeljuje tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Učilište Ambitio – zanimanje dentalni asistent

Učilište Ambitio, program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikaciju za dentalnog asistenta u Zagrebu provodi od 2014. godine u trajanju od 18 do 20 mjeseci. Program je do sada upisalo 210 osoba. Prednost Učilišta Ambitio je vlastiti Vježbovni centar za dentalne asistente u kojem se odvija dio vježbi s nastavnicima – vrhunskim mentorima nakon kojih polaznici odlaze u vanjsku ordinaciju. Upravo se ovakav način rada s polaznicima pokazao ključnim jer polaznici već tijekom praktične nastave u vanjskoj ordinaciji dobivaju ponude za zaposlenje od strane poslodavaca na temelju znanja i vještina koje su pokazali u praktičnom radu.

Što dodjeljujemo?

Ostvari svoj san na učilištu koje ti jamči zapošljavanje i olakšaj si put do željenog te vrlo traženog zanimanja kroz tri moguće stipendije koje ti dodjeljuje Učilište Ambitio.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje stipendije i zadovolji jedan od tri uvjeta za osvajanje stipendije u iznosima 6.000,00 kn, 10.000,00 kn i čak 20.000,00 kn.

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 23. lipnja 2021. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.

Uvjeti i trajanje natječaja

Uvjet za prijavu na natječaj je da si završila/o minimalno osnovnu, odnosno trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu na području Republike Hrvatske i da si starija/i od 15 godina. Više detalja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 01.06. do 13.06.

Ako želiš raditi u izazovnom okruženju, napredovati u karijeri ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

Pročitajte osvrt naše stipendistice Ariane o tome kako joj je stipendija promijenila životni put.

Želimo ti puno uspjeha!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp