Dobitnici nagradnog natječaja „Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent“

U suradnji s portalom Educentar u periodu od 1. 6. do 13. 6. 2021. organizirali smo nagradni natječaj u kojem smo dodjeljivali tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Dobitnici stipendija u iznosima od 20.000 kn, 10.000 kn i 6.000 kn su Marina Tadić iz Zagreba, Helena Volenik iz Virovitice i Valentina Lupetina iz Matulja. Kreativnim odgovorom na pitanje: „Zašto bi baš one trebale osvojiti stipendiju?“ uspjele su osvojiti vrijedne stipendije koje će im olakšati školovanje i dovesti ih bliže ostvarenju svog sna – „Postati dentalni asistent“.

Marina, Helena i Valentina nagradu moraju iskoristiti na upisima u program prekvalifikacije za dentalnog asistenta u periodu od 6. do 17. rujna 2021. godine. Za sve ostale sudionike nagradnog natječaja pripremili smo poseban popust od 10 % na ukupnu školarinu kao i dodatnih 5 % za plaćanje školarine u cijelosti. Ovaj popust je moguće iskoristiti samo za upise u 9. mjesecu 2021. godine.

Hvala svima na sudjelovanju, a dobitnicama čestitamo i želimo im puno uspjeha u razvoju njihovih novih karijera!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp