Dodjeljujemo 3 nagrade za prekvalifikaciju za dentalnog asistenta. Iskoristi priliku!

“Osvoji nagradu za školovanje u Učilištu Ambitio i postani dentalni asistent”

 Nakon uspješno provedenoga nagradnog natječaja prošle godine, Učilište Ambitio u suradnji s portalom Educentar organizira novi nagradni natječaj u kojem ponovno dodjeljuje tri nagrade za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

 

Učilište Ambitio – zanimanje dentalni asistent

Učilište Ambitio, program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za dentalnog asistenta u Zagrebu provodi od 2014. godine u trajanju od 18 do 20 mjeseci. Program je do sada upisalo 240 osoba. Prednost Učilišta Ambitio je vlastiti vježbovni centar za dentalne asistente u kojem se odvija dio vježbi s nastavnicima – vrhunskim mentorima nakon kojih polaznici odlaze u vanjsku ordinaciju. Upravo se ovakav način rada s polaznicima pokazao ključnim jer polaznici već tijekom praktične nastave u vanjskoj ordinaciji dobivaju ponude za zaposlenje od strane poslodavaca na temelju znanja i vještina koje su pokazali u praktičnom radu.

 

Što dodjeljujemo?

Ostvari svoj san u Učilištu koje ti jamči zapošljavanje i olakšaj si put do željenog te vrlo traženog zanimanja kroz tri moguće nagrade koje ti dodjeljuje Učilište Ambitio.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje nagrade u iznosima 6.000,00 kn, 10.000,00 kn i čak 20.000,00 kn.

 

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 23. lipnja 2022. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.

 

Natječaj i trajanje natječaja

Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 1. 6. u 9:00 do 13. 6. 2022. u 9:00 sati.

Ako želiš raditi u izazovnom okruženju, napredovati u karijeri ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

Želimo ti puno uspjeha!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp