Dobitnici nagradnog natječaja „Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent“

U suradnji s portalom Educentar u periodu od 20. svibnja do 3. lipnja 2020. godine organizirali smo nagradni natječaj u kojem smo dodjeljivali tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Dobitnici stipendija u iznosima od 20.000 kn, 10.000 kn i 6.000 kn su Kristina Dogan iz Viškova, Dubravka Horvatek iz Čilipa i Carlla Brunna Kasun iz Zagreba. Kreativnim odgovorom na pitanje: „Zašto bi baš one trebale osvojiti stipendiju?“ uspjele su osvojiti vrijedne stipendije koje će im olakšati školovanje i dovesti ih bliže ostvarenju svog sna – „Postati dentalni asistent“.

Kristina, Dubravka i Carlla nagradu moraju iskoristiti na upisima u program prekvalifikacije za dentalnog asistenta u periodu od 14. do 25. rujna 2020. godine. Za sve ostale sudionike nagradnog natječaja pripremili smo poseban popust od 10 % na ukupnu školarinu kao i dodatnih 5 % za plaćanje školarine u cijelosti. Ovaj popust je moguće iskoristiti samo za upise u mjesecu rujnu 2020. godine. 

Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo im puno uspjeha u razvoju njihovih karijera kao dentalne asistentice!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp