Održan je Dan karijere – spoj edukacije i prilika za zaposlenje

Tradicionalni Dan otvorenih vrata, koji se svake godine održava u Učilištu Ambitio, ove godine upotpunjen je 1. Danom karijere, a cijeli događaj organiziran je 30. 6. 2023. ispred samog Učilišta.

Svrha organizacije ovakvog događaja je zainteresirati potencijalne polaznike za zanimanje dentalni asistent, koje je i dalje jedno od najtraženijih u RH, prezentirati koje im se sve mogućnosti nude kroz edukaciju u Učilištu Ambitio kako bi postali dentalni asistenti te spojiti ih kroz Dan karijere s budućim poslodavcima. Interes je bio odličan, a zainteresirani za pohađanje programa mogli su više saznati o programima usavršavanja i prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent.

Događaj su podržali i brojni poslodavci prezentirajući svoje dentalne poliklinike kao i mogućnosti za posao dentalnog asistenta nakon završetka školovanja u Učilištu Ambitio. Tako su svoje usluge predstavili Adria Dental Group (Dentalne poliklinike Rident, Arena Dental, Salona Dental, Dentex, Dentum, Fiziodent), Poliklinika Ars Salutaris, Digital Smile Academy, Poliklinika Šlaj Anić, Dental centar Mostarac, Implant centar Martinko, Stomatološka poliklinika Apolonija, Dental centar Štimac, KBC Zagreb – Klinika za stomatologiju i Hrvatska komora dentalne medicine kao krovna institucija za dentalne asistente koji su pri tome istaknuli da im trenutno jako nedostaju dentalni asistenti u ordinacijama te da vjeruju da će one najkvalitetnije pronaći upravo u ovom Učilištu. Tijekom događaja dodijeljene su i nagrade u nedavno završenom nagradnom natječaju za program prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent, a prvu nagradu u iznosu od 2.700,00 EUR dobitnici Antoniji Prskalo dodijelio je ravnatelj Učilišta Ambitio Alen Stranjik. Dobitnica će uz još preostale dvije svoje nagrade iskoristiti na novim upisima koji započinju 12. 9. 2023. godine.

Događaj je završen u ugodnom ambijentu uz catering i osvježavajuća pića.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp