Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio – 25. 6. 2024.

Imate li između 14 i 60 godina? Želite li postati zdravstveni radnik i odmah se zaposliti!? Dođite na Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio i saznajte kako. Ove godine su nam se u stipendiranju pridružili i poslodavci stoga dođite i osigurajte si lakši put do novog zanimanja i posla uz financijsku podršku poslodavaca.

Dentalni asistent je i dalje najbrže zapošljivo zanimanje u Republici Hrvatskoj, a Učilište Ambitio omogućava pronalazak poslodavca za svakog svog polaznika. Dođite na Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2024. i saznajte kako steći zanimanje dentalni asistent i kako Vam u tome mogu pomoći poslodavci i Hrvatska komora dentalne medicine.

Spajanjem polaznika s poslodavcima od samog početka obrazovanja omogućavamo lakše stjecanje kompetencija i siguran posao nakon završetka prekvalifikacije.

Učilište Ambitio kao ustanova za obrazovanje odraslih je kroz godine educiralo više od 25 generacija dentalnih asistenata odnosno preko 1000 dentalnih asistenata i cilj nam je nastaviti u tom smjeru uz kontinuirani rast kvalitete obrazovanja.

Dan otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2024. održat će se u srijedu, 25. lipnja 2024. godine od 14 do 17 sati.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Danu karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2024., molimo Vas da potvrdite svoj dolazak OVDJE.

Svi sudionici Dana karijere i otvorenih vrata moći će se kandidirati za stipendije poslodavaca.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp