Održano je drugo uvodno predavanje u besplatnom treningu mekih vještina

Dana 3. siječnja 2024. godine Učilište Ambitio je održalo drugo uvodno predavanje u besplatnom treningu mekih vještina koji se provodi u okviru Erasmus+ projekta „Osnaži me za posao!“, financiranom iz sredstava Erasmus+ programa Europske unije. U tom projektu Učilište Ambitio je koordinator projekta, a Stichting Exe-Leren iz Nizozemske je partner. Pridruženi partner je Essential Skills Program iz SAD-a.

Drugo uvodno predavanje bilo je namijenjeno drugoj grupi polaznika koji sudjeluju u treningu putem Moodle platforme e-učenja Učilišta Ambitio na kojoj se nalaze digitalne radne bilježnice na hrvatskom jeziku, a održala ga je Ana Boban Lipić, prof. psihologije, ujedno trenerica mekih vještina.

Na samom početku predavanja ravnatelj Alen Stranjik pozdravio je polaznike, a koordinatorica projekta Željka Ciler objasnila je vremenski tijek provođenja treninga te pokazala polaznicima Moodle platformu e-učenja. Potom je Ana uvela polaznike u temu mekih vještina te pojasnila njihov značaj za osobni i profesionalni razvoj.

Trening mekih vještina obuhvaća 10 najtraženijih mekih vještina na tržištu rada koje su prikazane kroz tekstualne, video i audio sadržaje te brojne zadatke koji će zasigurno osvijestiti polaznike te osnažiti ih za nove osobne i profesionalne izazove.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp