Zdravstveni turizam – pojedinačni moduli

S obzirom na to da se sve veći broj zainteresiranih osoba želi obrazovati u specifičnom području zdravstvenoga turizma, odlučili smo ponuditi obrazovanje iz svake pojedine grane zdravstvenoga turizma zasebno.  Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina.

Time omogućavamo fleksibilnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca.

Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul.

Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost.

Odabirom pojedinačnog modula, uplatom školarine za navedeni modul i slanjem zahtjeva za pristup sustavu za e-učenje, Učilište Ambitio šalje pristupne podatke sustavu za e-učenje. Od dana slanja pristupnih podataka polaznici imaju 3 mjeseca prava pristupa zakupljenom modulu.

Za informaciju o cijeni modularnog obrazovanja odaberite željeni modul.

Postavi pitanje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.