“Dragi budući roditelji, drage majke i dragi očevi,

prinova u obitelji je prije svega velika sreća, ali i odgovornost o kojoj u početku znamo jako malo ili gotovo ništa. I to je normalno i očekivano, s obzirom na to da se ne rađamo sa takvim iskustvom ili znanjem. Međutim može se naučiti, prihvatiti i olakšati si  prije svega za sebe, partnera, obitelj i u konačnici za dijete. Stotine pitanja na koje ne znamo odgovor i u većini slučajeva ih tražimo na najbrži način putem Interneta na kojem je upitno da li je sve reprezentativno i da li se baš stopostotno možemo pouzdati u to i nije baš pravo rješenje. Puno je očekivanja za sve, a posebice za majku koja ne može uvijek podnijeti “teret” majčinstva i koja ne mora uvijek baš sve i napraviti i znati.

Dopustite nam da vam kroz radionicu kvalitetnog/uspješnog ranog roditeljstva pod nazivom “Roditeljem se postaje” približimo način na koji možete postići sklad prije svega za sebe kao buduće majke, mlade majke, a svakako nam se mogu pridružiti i očevi. Radionica je zamišljena da se odvija u interakciji sa samim polaznicima koji kroz obrađivanje tema na konkretnim primjerima iz njihova života na “licu mjesta” dobivaju odgovore. Na taj način se u kraćem vremenu savladaju svi postojeći i potencijalni problemi koji se mogu razviti iz određenih situacija.

Nakon završetka radionice polaznicima je na raspolaganju individualno i/ili grupno savjetovalište gdje mogu dobiti odgovore na konkretna pitanja u što kraćem vremenu.

 Željno Vas očekujemo!!! 😊